Πέμπτη 9 Ιουνίου 2011

Διαδημοτικό Συμβούλιο 8ης Ιουνίου 2011

Ευχαριστούμε τον κ Σεραφείμ Τραχανή για τις φωτογραφίες που μας έστειλε από το χθεσινοβραδινό Διαδημοτικό Συμβούλιο



15 σχόλια:

  1. Παρακολούθησα το συμβούλιο, λίγο από κοντά, μετά από την tv. Δεν πήγε καλά, οι δικοί μας ήταν "φτωχοί συγγενείς" σε μια άκρη, και κουμάντο έκανε ο Φουντουκίδης. Γιατί;;; Ο Χανός τσατίστηκε (οικοδεσπότης ήταν !!!) Το πλοίο, όλη η συζήτηση και άκρη ούτε που βγήκε. Μια επιτροπή που δεν έμαθα ποιοί είναι, και πάμε για καινούργιο καταμαράν (από Χαλκίδα προτείνουν, το κλίμα τα κάνει καλύτερα)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Και μια απορία, απαντήστε με σας παρακαλώ. Ο Πετρούδας είναι δημοτικός σύμβουλος;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. οχι ειναι πρωην δημαρχος και δικαιουται να ειναι εκει και να μιλαει πιο πολυ απο τα ρεμαλια τους δηθεν συμβουλους

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. γιατι να μην κανει κουμαντο ο Φουντουκιδης;;;με τι προσοντα θα καναμε εμεις;;;ο δικος μας προεδρος ειναι για τον τυπο μονο....οταν κανουμε εδω συμβουλιο μας πιανει και αυτος//οταν ομως εχουμε ξενο κοσμο πως θα τον βγαλουμε μπροστα ;;;ποσο ρεζιλικι μπορουμε ακομα ν'αντεξουμε;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΕΧΕΤΕ ΠΟΛΥ ΠΛΑΚΑ ΕΚΕΙ ΣΤΗΝ ΣΑΜΟΘΡΑΚΗ! ΠΡΩΤΗ ΣΑΣ ΙΔΙΟΤΗΤΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ ΤΟΥ ΕΓΩΪΣΜΟΥ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΞΕΡΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΛΛΟΝ! ΕΙΣΤΕ ΟΛΟΙ ΕΙΔΙΚΟΙ ΓΙΑ ΟΛΑ!!! ΤΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΣΑΣ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΖΩ ΕΙΝΑΙ ΤΡΑΓΙΚΟ ΚΑΙ ΧΑΜΗΛΟ ΚΑΙ ΒΓΑΖΕΤΕ ΧΟΛΗ ΑΝΩΝΥΜΑ ΚΑΙ ΚΟΡΟίΔΕΥΕΤΕ Ο ΕΝΑΣ ΤΟΝ ΑΛΛΟΝ! ΕΓΩ ΔΕΝ ΣΑΣ ΞΕΡΩ ΑΛΛΑ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΑ ΟΠΩΣ ΣΑΣ ΔΙΑΒΑΖΩ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΤΕ ΠΟΤΕ ΜΠΡΟΣΤΑ ΑΛΛΑ ΘΑ ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΟΛΟΤΑΧΩΣ ΠΡΟΣ ΤΑ ΠΙΣΩ!!!!! ΝΑ ΜΑΘΕΤΕ ΟΤΙ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΜΕ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΜΑΣ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΠΕΣΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΠΛΑΚΩΣΕΙ!!! ΑΝΤ ΑΥΤΟΥ ΕΣΕΙΣ ΠΛΗΓΩΝΕΤΕ ΤΟΥΣ ΠΑΝΤΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ!!! ΚΡΙΜΑ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΚΡΙΜΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΟΤΙ ΑΚΟΥΩ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΖΩ ΚΑΙ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΣΑΣ ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΚΛΙΜΑ ΕΙΝΑΙ ΞΕΡΟΛΑΣ ΟΠΩΣ ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΔΗΜΑΡΧΟΙ ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΕΝΗΜΕΡΩΘΗΚΑ ΠΑΛΑΙΩΝ ΤΑΚΤΙΚΩΝ ΚΛΠ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. εμεις οπως λετε 9.50 εχουμε χαμηλο επιπεδο και τα λεμε ανωνυμα..εσεις με το υψηλο επιπεδο γιατι δεν τα λετε με το ονομα σας να μας δειξετε και πως να παμε μπροστα;;;Απ'οτι καταλαβα δεν ειστε και δεν ζητε εδω..ισως στο μερος σας ο δημαρχος σας και γενικα οι δημοτες ειναι πανεπιστημιακου επιπεδου!!!δεν μπορουμε ολοι να ειμαστε ιδιοι αλλα το δικο σας επιπεδο το βλεπουμε οταν λετε τους αλλους τραγικους και χαμηλου επιπεδου...εγω σαν γυναικα και σαν δημοτης αυτου του νησιου σας επιστρεφω τον χαρακτηρησμο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΑΥΤΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ ΚΥΡΙΑ ΜΟΥ; ΜΠΡΑΒΟ ΣΑΣ ΕΥΓΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΜΟΥ!!!! ΤΙ ΔΟΥΛΕΙΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΜΟΡΦΩΤΙΚΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΜΕ ΤΟΝ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ; ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΕΙΠΕ ΟΤΙ Η ΣΑΜΟΘΡΑΚΗ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΥΓΙΗ ΜΥΑΛΑ; ΠΑΝΤΩΣ ΑΠΟ ΟΤΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΕΣΕΙΣ ΔΕΝ ΑΝΗΚΕΤΕ ΣΕ ΑΥΤΑ ΕΥΤΥΧΩΣ ΔΗΛΑΔΗ!!!!! ΣΥΝΕΧΙΣΤΕ ΝΑ ΔΙΧΑΖΕΤΕ ΤΟ ΝΗΣΙ ΣΑΣ ΚΑΙ ΜΕ ΤΙΣ ΠΡΑΚΕΙΣ ΣΑΣ ΝΑ ΚΑΤΑΝΤΗΣΕΤΕ ΤΗΝ ΣΑΜΟΘΡΑΚΗ ΕΠΕΤΗ ΟΛΩΝ ΜΑΣ!!!!! ΚΡΙΜΑ ΓΙΑΤΙ ΑΠΟΔΕΙΚΥΕΤΑΙ ΕΠΙΣΗΣ ΑΚΟΜΗ ΕΝΑ ΜΕ ΤΑ ΑΝΑΓΡΑΦΟΜΕΝΑ ΣΑΣ ΟΤΙ ΣΠΑΝΙΑ ΒΡΙΣΚΕΙΣ ΓΥΝΑΙΚΑ ΜΕ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΥΓΙΗ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΤΗΣ!!!!! ΠΑΝΤΩΣ ΕΜΕΙΣ ΔΗΛΑΔΗ ΕΓΩ ΚΑΙ ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ ΘΑ ΠΑΛΕΥΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΝΗΣΙΟΥ ΚΑΙ ΕΠΙΣΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΛΑΓΓΗ ΤΟΥ ΑΠΟ ΤΕΤΟΙΑ ΝΟΥΜΕΡΑ ΠΟΥ ΤΟ ΥΠΕΡΑΣΠΙΖΟΝΤΑΙ!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΕΡΕΥΝΑ ΣΤΙΣ ΗΠΑ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΗ ΒΡΕΤΑΝΙΑ ΔΕΙΧΝΕΙ ΟΤΙ Η ΧΑΜΗΛΗ ΜΟΡΦΩΣΗ ΕΙΝΑΙ ΑΤΙΑ ΤΗΣ ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΓΗΡΑΝΣΗΣ, ΧΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. το μορφωτικο μου επιπεδο αφηστε να το κρινουν αυτοι που με ξερουν ....κανενας δεν κρινει και δεν διχαζει κανενα...το κανταντησαμε προσωπικο το ολο θεμα ΑΛΛΑ ΦΩΣΤΗΡΕς ΣΑΝ ΕΣΑΣ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΤΟ ΝΗΣΙ ΜΑς!!!!και παλι επιστρεφω τον χαρακτηρισμο ΝΟΥΜΕΡΟ ΣΕ ΕΣΑς ΚΑΙ ΣΤΟΥς ΦΙΛΟΥ ΣΑς...δεν χαρακτηριζουμε ανθρωπους χωρις να τους ξερουμε..το μυαλο το δικο μου καιολων στο νησι και υγιες ειναι και καθαρες σκεψεις εχουμε..ΔΥΣΤΗΧΩΣ ΓΙΑ ΕΣΑς ΚΑΙ ΓΙΑ ΜΕΡΙΚΟΥς ΣΑΝ ΕΣΑς!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. h kuria exei dikio....tetoia atoma pou den kseroun to nISI Mas kai den zoun edo den mporoun na milane kai na lene ayta pou lene...h samothraki itan kai tha meinei ena nhsi pou o kosmos tou to agapa asxeta me tous topilous arxontes pou to kuvernoun...pote den epetisame 9.50 kai an exoume plaka emeis opos lete eseis na deite ti exete/////

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΖΗΣΤΕ ΤΟΝ ΜΥΘΟ ΣΑΣ!!!!! ΤΟ ΝΗΣΙ ΕΙΝΑΙ ΧΩΡΙΣΜΕΝΟ ΣΕ 10 ΚΟΜΜΑΤΙΑ Ή ΟΧΙ; ΕΜΕΙΣ ΦΤΑΙΜΕ; ΓΙΑ ΠΕΣΤΕ; ΣΑΣ ΠΟΝΑΕΙ ΟΤΑΝ ΤΟ ΑΚΟΥΤΕ; Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΟΜΩΣ ΚΥΡΙΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΚΥΡΙΕ ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΓΙΑ ΕΣΑΣ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΓΙΑ ΕΜΑΣ!!!!!! ΤΣΙΜΠΙΣΑΤΕ ΑΜΕΣΩΣ ΚΑΙ ΤΟ ΜΟΝΟ ΣΗΜΕΙΟ ΠΟΥ ΣΤΕΚΕΣΤΕ ΕΙΝΑΙ Η ΜΟΡΦΩΣΗ ΚΛΠ ΚΛΠ ΔΙΩΞΤΕ ΤΟ ΚΟΜΠΛΕΞ ΚΑΤΩΤΕΡΟΤΗΤΑΣ ΠΟΥ ΕΧΕΤΕ ΓΙΑΤΙ ΣΑΣ ΚΑΝΕΙ ΚΑΚΟ ΚΑΙ ΠΟΣΟ ΜΑΛΛΟΝ ΚΑΝΕΙ ΚΑΚΟ ΚΑΙ ΣΤΑ ΥΓΙΗ ΜΥΑΛΑ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ ΣΑΣ!!!!ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΕΧΟΥΜΕ ΓΝΩΡΙΣΕΙ ΚΑΙ ΣΕΒΑΣΤΕΙ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΤΡΟΠΟ!!!! ΕΣΑΣ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΕ ΠΟΤΕ ΝΑ ΣΑΣ ΣΕΒΑΣΤΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΚΕΝΟΔΟΞΙΑΣ ΠΟΥ ΕΧΕΤΕ ΚΑΙ ΖΗΤΕ ΤΟΝ ΜΥΘΟ ΤΟΥ ΚΕΝΟΥ!!!!!ΣΑΣ ΞΕΡΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΜΕ ΤΙΣ ΜΥΘΟΠΛΑΣΙΕΣ ΣΑΣ ΚΑΙ ΚΡΥΒΕΣΤΕ ΞΑΦΝΙΚΑ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΘΕΝ ΣΥΝΠΑΓΕΣ ΝΗΣΙ!!!! ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΕΣΤΕ ΛΙΓΑΚΙ; ΤΟΣΟ ΛΙΓΟΙ ΚΑΙ ΦΘΗΝΟΙ ΕΙΣΤΕ; ΜΕ ΤΕΤΟΙΟ ΕΞΕΥΤΕΛΙΣΤΙΚΟ ΤΡΟΠΟ ΥΠΕΡΑΣΠΙΖΕΣΤΕ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΣ ΣΑΣ; ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ ΚΑΙ ΠΟΥ ΛΕΓΕΣΤΕ ΣΑΜΟΘΡΑΚΙΤΕΣ!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ειλικρινα,,,,εχει δικιο ο 9,50 και ο 19,43 σταματήστε τον πολεμο μεταξύ σας και σοβαρευτέίτε ενώνοντας όλους τους κατοίκους!!! Ερώτηση: είναι αλήθεια ότι όσοι ζουν δυτικά του νησιού δεν θέλουν το καράβι γιατί θεωρούν ότι γίνεται σκόπιμα για την ανάπτυξη και μόνο των Λουτρών; Τι λέτε επ αυτού; Γι αυτό πιστεύω και η αγανάκτηση του αναφερόμενου!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. οχι ενα καραβι 10 μπορουν να ερθουν;;;ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ...οσο αφορα τον κυριο που ειναι αγανακτησμενος ασ ερθει να ζησει εδω και τοτε τα λεμε που ντρεπετε κιολαςπου λεγομαστε ΣΑΜΟΘΡΑΚΙΤΕς....ΣΙΓΑ ΡΕ ΜΕΓΑΛΕ!!!!τον εαυτο σου να ντρεπεσε που μιλας με αυτο τον τροπο.Εγιναν ολοι ειδικοι και ξερουν το καλο του τοπου.Διαβασα τα σχολια σου 9.50,19.43 ο ιδιος εισαι και το μονο συμπερασμα που εβγαλα τελικα ειναι οτι εισαι εσυ ΦΘΗΝΟΣ και ΚΕΝΟΣ.Δυστηχος για σενα γιατι οποιος διαβαζει τα σχολια σου δεν μπορει να σκεφτει τιποτα καλο για σενα..ΛΥΠΑΜΕ ΦΙΛΕ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. 16.48 ΓΕΜΙΣΑΜΕ ΔΑΚΡΥΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΛΥΠΗ ΣΟΥ ΦΙΛΕ ΜΟΥ!!! ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΕΣΥ ΜΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΟΤΙ ΑΛΛΑ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ ΑΛΛΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΚΑΙ ΜΕ ΔΙΚΑΙΩΝΕΙΣ!!!!!ΖΥΣΕ ΚΑΙ ΕΣΥ ΤΟΝ ΜΥΘΟ ΣΟΥ!!!!ΕΔΩ ΚΛΕΙΝΕΙ Η ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΟΥ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΣΕΧΕΤΕ ΤΟ ΝΗΣΙ!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. μη μας το κανεις αυτο και δεν επικοινωνησεις ξανα μαζι μας ..θα μας στεναχωρεσεις πολυ....το νησι το προσεχουμε δεν σε εχουμε αναγκη..και σκουπισε τα δεκρυα σου μας εβρεξες και μας κανεις να κλαιμε και εμεις..Α ΡΕ ΣΟΥΠΑΝΤΙΚΑ ΠΟΥ ΘΕΣ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

pdf

Πίσω στην κορυφή της σελίδας

Grab this Widget