Παρασκευή 13 Ιανουαρίου 2012

Ανακοίνωση για το θέμα των πλημμυρών

Στο ίδιο έργο θεατές. Για άλλη μια χρονιά η ευλογία του νερού γίνεται κατάρα για την περιοχή μας. Για ακόμα μια χρονιά βρισκόμαστε πάλι μπροστά στο χείλος της καταστροφής. Και η πολιτεία απούσα. Και υποσχέσεις για έργα, συσκέψεις επί συσκέψεων, δήθεν προγραμματισμός, διαβεβαιώσεις για ετοιμότητα, συντονιστικά, αποζημιώσεις, κατασπατάληση χιλιάδων ευρώ, αποκατάσταση δήθεν αναχωμάτων, εργολάβοι όλα αυτά συνθέτουν το ίδιο επαναλαμβανόμενο σκηνικό.
Και ο εφιάλτης των καταστροφικών πλημυρών μπροστά μας.
Κανείς δεν ευθύνεται κανείς δεν απολογείται.
Που είναι τα αντιπλημμυρικά και αρδευτικά έργα, οι υποδομές, η διαχείριση των υδάτινων πόρων, γενικά εγγειοβελτιωτικά έργα, οι διαβαλκανικές συνεργασίες, οι υποσχέσεις;
Ντροπή σας κύριοι!
Οι προτάσεις και επισημάνσεις που καταθέτουμε κάθε χρόνο για την διασφάλιση της περιουσίας των αγροτών μας και την μόνιμη αντιμετώπιση του προβλήματος δεν έχουν πλέον κανένα νόημα να επαναληφθούν μια που απευθύνεται σε ανθρώπους που ακολουθούν αμετανόητη και καταστροφική πολιτική για τον τόπο μας.
Δεν μένει παρά ευχηθούμε τα καιρικά φαινόμενα να είναι ηπιότερα ώστε να σκεπαστεί για μια ακόμα χρονιά η ανικανότητα των κυβερνόντων.

Αλεξ/πολη 12/01/2012

Η Νομαρχιακή Πολιτική Επιτροπή
ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟΥ Ν. Έβρου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

pdf

Πίσω στην κορυφή της σελίδας

Grab this Widget