Τετάρτη 28 Μαρτίου 2012

Επιτυχημένη η 1η Συνάντηση του ΣΥΡΙΖΑ στη Σαμοθράκη

Πραγματοποιήθηκε χθες με επιτυχία η πρώτη συνάντηση του ΣΥΡΙΖΑ στο νησί μας.
Στην συνάντηση αυτή που η προσέλευση των πολιτών ήταν μεγαλύτερη από την αναμενόμενη, συζητήθηκαν οι ανακοινώσεις του κόμματος σχετικά με τις πολιτικές εξελίξεις και ο κεντρικός οργανωτικός προγραμματισμός. Συζητήθηκε επίσης η μεγάλη σημασία αυτών των εκλογών που θα καθορίσουν το μέλλον της χώρας μας για πολλές δεκαετίες. Τέλος, συζητήθηκαν οργανωτικά θέματα τα οποία θα ολοκληρωθούν στην επόμενη συνάντηση που θα πραγματοποιηθεί το επόμενο Σάββατο 31-3-2012 ώρα 7μ.μ. στο ξενοδοχείο ΝΙΚΗ.
Καλούμε τους φίλους μας και όσους θέλουν να έρθουν σε επαφή μαζί μας, να παρα-βρεθούν στην επόμενη συνάντησή μας. Οι επικείμενες εκλογές, μπορούν να γίνουν ευκαιρία για να αναδειχθούν τόσο οι δυνατότητες όσο και τα μεγάλα άλυτα προβλή-ματα του νησιού μας. Επειδή το μέλλον ανήκει στους νέους, ο ΣΥΡΙΖΑ του νησιού μας θα τους ενθαρρύνει, θα τους προωθήσει και θα στηρίξει τις πρωτοβουλίες τους και τις προσπάθειές τους.
Ο ΣΥΡΙΖΑ ΣΑΜΟΘΡΑΚΗΣ σας προσκαλεί να συναντηθούμε μαζί για να αντιμετω-πίσουμε πιο αποτελεσματικά το μνημόνιο και τις συνέπειές του. Για να αποτρέψουμε τα μέτρα των 11,3 δις που άφησαν για να πάρουν μετά τις εκλογές. Για να δημιουργή-σουμε επιτέλους έναν νέο πόλο εξουσίας ενάντια στα μνημόνια και στις συνέπειές τους, για μια άλλη κυβέρνηση που θα είναι με τους πολλούς και όχι με τις τράπεζες και όσους ευνοούνται μέχρις και σήμερα. Τέλος για μια κυβέρνηση που θα επιδιώξει και θα συναντηθεί με όλους αυτούς τους λαούς της Ευρώπης που έχουν τα ίδια προ-βλήματα με τα δικά μας και τα ίδια οράματα!
ΣΥΡΙΖΑ ΣΑΜΟΘΡΑΚΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

pdf

Πίσω στην κορυφή της σελίδας

Grab this Widget