Σάββατο 21 Απριλίου 2012

5 δελτία τύπου από τη ΝΟΔΕ Έβρου

1.Μ. Γιαννάκου- Γ. Παπανικολάου: Η Ευρώπη οφείλει να ασφαλίσει τα εξωτερικά της σύνορα και η Τουρκία να τηρεί τις διεθνείς συμφωνίες για την επαναπροώθηση των μεταναστών Για δυσβάσταχτο αριθμό παράνομων μεταναστών που εισέρχονται στην Ελλάδα έκαναν λόγο χθες η επικεφαλής των Ευρωβουλευτών της ΝΔ κα. Μαριέττα Γιαννάκου και ο Eυρωβουλευτής της ΝΔ κ. Γιώργος Παπανικολάου στις παρεμβάσεις τους στην Ολομέλεια του ΕΚ στο Στρασβούργο κατά τη διάρκεια συζήτησης για τη μετανάστευση στην Ελλάδα παρουσία της αρμόδιας Επιτρόπου κας. Μάλμστρομ.
εδώ ολόκληρο το κείμενο
2.Ομιλία του Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας κ. Αντώνη Σαμαρά στην Άρτα
εδώ ολόκληρη η ομιλία
3.Ο Εκπρόσωπος της Νέας Δημοκρατίας, κ. Γιάννης Μιχελάκης, απαντώντας στα όσα δήλωσε σήμερα η κα Γεννηματά, έκανε την ακόλουθη δήλωση:
εδώ ολόκληρη η δήλωση
4.Από τη Νέα Δημοκρατία ανακοινώνεται το πρόγραμμα του πρώτου κύκλου ομιλιών του Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας κ. Αντώνη Σαμαρά για την προεκλογική περίοδο: εδώ το πρόγραμμα
5.Ο Εκπρόσωπος της Νέας Δημοκρατίας, κ. Γιάννης Μιχελάκης, έκανε την ακόλουθη δήλωση: «Η ελεγχόμενη από το ΠΑΣΟΚ κρατικοδίαιτη ΠΟΣΠΕΡΤ αποφάσισε απεργία μέσα στο Σαββατοκύριακο. Και έσπευσε να τονίσει ότι “δεν πρόκειται να δοθεί καμία εξαίρεση”.
εδώ ολόκληρη η δήλωση

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

pdf

Πίσω στην κορυφή της σελίδας

Grab this Widget