Κυριακή 1 Απριλίου 2012

Δεύτερη συνάντηση του ΣΥΡΙΖΑ Σαμοθράκης

Πραγματοποιήθηκε χθες Σάββατο με μεγάλη επιτυχία και η δεύτερη συνάντηση του ΣΥΡΙΖΑ ΣΑΜΟΘΘΡΑΚΗΣ. Εντυπωσιακή ήταν και αυτή τη φορά τόσο ή αριθμητική όσο και η ουσιαστική παρουσία των μελών και των φίλων που συμμετείχαν.
Μετά από μια σύντομη παρουσίαση των θέσεων του κόμματος και του προεκλογικού μας προγράμματος, έγινε μια ουσιαστική συζήτηση με τη συμμετοχή σχεδόν όλων των παρευρισκόμενων. Διαπιστώθηκε ότι οι θέσεις και εκτιμήσεις του ΣΥΡΙΖΑ, καθώς επίσης και ο ξεκάθαρος λόγος του και η ουσιαστική και τεκμηριωμένη του αντιπολίτευση ενάντια στις μνημονιακές και αντιλαϊκές πολιτικές, είναι σε απόλυτη αντιστοιχία με τις διαθέσεις και τις επιθυμίες και της συντριπτικής πλειοψηφίας της τοπικής κοινωνίας.
Εκλέχτηκε Οργανωτική Επιτροπή η οποία θα έχει την ευθύνη όλης της προεκλογικής δουλειάς του κόμματος στο νησί μας, που θα υλοποιεί, θα συντονίζει και θα προγραμ-ματίζει την δράση μας σύμφωνα με τις αποφάσεις τόσο των κεντρικών όσο και των τοπικών συνελεύσεων του κόμματός μας.
Χαρακτηριστικά στοιχεία και των δύο συνελεύσεών μας μέχρις σήμερα είναι, η μεγάλη συμμετοχή φίλων από όλο το πολιτικό φάσμα και η απόλυτη αποδοχή των θέσεων και της δράσης του κόμματος.
Τέλος υπάρχει μια διάχυτη ελπίδα και ένας ενθουσιασμός, που κρίνονται ως απα-ραίτητες προϋποθέσεις για την αναγέννηση και την θετική προοπτική του νησιού μας.
ΣΥΡΙΖΑ ΣΑΜΟΘΡΑΚΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

pdf

Πίσω στην κορυφή της σελίδας

Grab this Widget