Τετάρτη 18 Απριλίου 2012

ΔΗΜΟΣΙΑ ΔΙΑΒΟΥΛΕΥΣΗ ΓΙΑ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥΣ ΠΟΥ ΚΑΤΕΘΕΣΑΝ ΑΙΤΗΣΗ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΕΒΡΟΥ ΣΤΟΥΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ

Από τον κ.Παπαντίδη Ειρηναίο
Σας στέλνω την σελίδα από τους ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ του Πάνου Καμμένου, όπου ανακοινώθηκαν ποιοι απέστειλαν αίτηση για να είναι υποψήφιοι στον Νομό Έβρου με το κόμμα και όποιος έχει κάποια ένσταση μπορεί να την εκφράσει. http://www.anexartitoiellines.gr
Σήμερα μου δημιουργήθηκαν κάποιοι ενδιασμοί ως προς το εαν θα πρέπει να καταλήξω τελικά να ψηφίσω αυτό το κόμμα (είναι 1 από τα 2 που αμφιταλαντεύομαι). Οι ενδιασμοί αυτοί μου δημιουργήθηκαν στο άκουσμα της συνεργασίας με τον Γιάννη Δημαρά, κατά άλλα συμπαθέστατο δημοσιογράφο, χαμηλού προφίλ αλλά συνάμα και δυναμικού πολιτικού αλλά από τον αριστερό χώρο. Χώρος που δεν ταιριάζει στις απόψεις Καμμένου. Με την παρουσία όμως του Πάνου Καμμένου στον ΣΚΑΙ και την εκπομπή του (νενέκου) Ευαγγελάτου οι ενδιασμοί μου καλύφθηκαν κι έτσι βρίσκομαι ένα βήμα πιο κοντά. Ο Πάνος Καμμένος είναι ένας από τους ελάχιστους πολιτικούς που δεν μασάει τα λόγια του, όχι τώρα, ακόμη κι όταν ήταν υφυπουργός στον Καραμανλή, έτσι και σήμερα έκανε τον Ευαγγελάτο αλοιφή. http://aneksartitoi-ellines.blogspot.com από το 33ο λεπτό ώς 1ω και 2λ
Αυτούσιο κομμάτι της συνέντευξης http://aneksartitoi-ellines.blogspot.com

3 σχόλια:

  1. Τον Καμένο τον θυμόμαστε, ήταν Υφυπουργός Ναυτυλίας όταν το νησί μας ήταν χωρίς καράβι για μήνες.
    Όσο για την διαβούλευση των βουλευτών στον νομό μας καλή είναι. Έχω όμως μια απορία. Όλα τα δημοκρατικά κόμματα τον αρχηγό τους τον εκλέγουν στα συνέδριά τους, αυτόν ποιος τον έχει εκλέξει;
    Επίσης με ποια διαδικασία αποφασίσει αν θα συνεργαστεί με άλλους σχηματισμούς όπως χθές με το Άρμα Πολιτών;
    Σπιτάλας Βασίλης
    6974949838

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο Καμμένος έχει αρνηθεί πολλές φορές τον τίτλο του προέδρου.
    Έχει δηλώσει πολλές φορές ίσος μεταξύ ίσων.
    Αποδέχεται ότι απλά προεδρεύει.
    Η διαδικασία ίδρυσης των Ανεξάρτητων Ελλήνων ήταν τάχιστη με τη στήριξη 300.000 περίπου Ελλήνων κυρίως μέσω facebook.
    Οι εκλογικές διαδικασίες που τρέχουν από την ημέρα της ανάληψης από τον Παπαδήμο της πρωθυπουργίας της χώρας δεν επέτρεψαν τη χρονοβόρα (και πολυδάπανη επίσης) διαδικασία ενός συνεδρίου.
    Και σε τελική ανάλυση ο Καμμένος δικαιούται την ηγεσία του κινήματος των Ανεξάρτητων Ελλήνων διότι 2,5 χρόνια αντιστέκεται σθεναρά εντός και εκτός Βουλής, στη λαίλαπα της νέας τάξης πραγμάτων.
    Επί της ουσίας να παρακολουθήσετε τις θέσεις του Πάνου Καμμένου στη Βουλή, τις απόψεις των Ανεξάρτητων Ελλήνων για την έξοδο από την κρίση με την εκμετάλλευση των φυσικών πόρων της Ελλάδας και τη δέσμευση τους για την παραδειγματική τιμωρία όσων μας έφεραν ως εδώ!
    Επίσης διαβάστε την Εθνική Αντιπρόταση (Συγκεντρωτικό Οικονομικό Πρόγραμμα) των Ανεξάρτητων Ελλήνων εδώ http://anexartitoiellines.gr/files/SYGKENTROTIKO_OIKONOMIKO_PROGRAMMA_FINAL_bw.pdf ώστε να έχετε ολοκληρωμένη γνώμη!
    Και μετά κρίνετε και εκφράστε τις απορίες σας.
    Στράτος Ψαθάς
    χωρίς τηλέφωνο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Κύριε Ψαθά
    Ευχαριστώ για την αναφορά σας στο σχόλιο μου, όμως δεν μου απαντήσατε επί της ουσίας στα ερωτήματά μου.
    Το ότι ο ίδιος ο κ. Καμένος "έχει αρνηθεί πολλές φορές τον τίτλο του προέδρου" δεν απαντάει στο πως επιλέχτηκε. Σ΄ ότι αφορά, το δεύτερο ερώτημά μου ποιος αποφασίζει και μέσα από ποιες διαδικασίες στα θέματα των συνεργασιών, πάλι δεν απαντάτε. Δηλαδή αποδέχεστε ότι αυτά τα διαχειρίζεται ο κ. Καμένος.
    Εκ των πραγμάτων και στα μάτια όλων όσων παρακολουθούν την πολιτική ζωή, φαίνεται, ότι το κόμμα σας είναι ένα αρχηγικό κόμμα που ο κ. Καμένος "λύνει και δένει". Δεν ευσταθεί ο ισχυρισμός σας ότι είναι "ίσος μεταξύ ίσων"!.
    Τέλος, στα πλαίσια της πολιτικής ευγένειας και ευπρέπειας, σας εύχομαι να μπορέσετε να συμβάλετε σ' έναν σοβαρό προεκλογικό αγώνα με εντιμότητα και με επιχειρήματα.
    Σπιτάλας Βασίλης
    6974949838

    ΑπάντησηΔιαγραφή

pdf

Πίσω στην κορυφή της σελίδας

Grab this Widget