Δευτέρα 2 Απριλίου 2012

Άνοιξε η διαδικασία υποβολής υποψηφιοτήτων για το ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΕΘΝΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ

Διαδικασία υποβολής υποψηφιοτήτων για τις Βουλευτικές Εκλογές
Άνοιξε η διαδικασία υποβολής υποψηφιοτήτων για το ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΕΘΝΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ. Έλληνες πατριώτες από κάθε περιοχή του Έβρου, αποφασισμένοι να εκδιώξουν τους εκφραστές του ένοχου πολιτικού κατεστημένου που μας έφερε μέχρι εδώ αλλά και τα νέα υποκατάστατα του, δηλαδή τα "νέα" κόμματα που δημιουργούνται από τα ίδια άχρηστα, φθαρμένα και ακατάλληλα υλικά με μοναδικό σκοπό να γίνουν το ανάχωμα στη διαρροή των δύο μεγάλων κομμάτων, καταθέτουν τις υποψηφιότητες τους προκειμένου να αξιολογηθούν από την επιτροπή του κόμματος.
Ο ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ξεκαθαρίζοντας για μια ακόμη φορά ότι παραμένει πιστός σε όσα έχει διακηρύξει κατά καιρούς και κλείνοντας τα αυτιά στις σειρήνες που του τάζουν σίγουρες και χωρίς κόπο βουλευτικές θέσεις, συνεχίζει τον αγώνα που ξεκίνησε την 15η Αυγούστου στο Γουδί και ο οποίος έχει σαν κύριο στόχο μεταξύ άλλων, την τιμωρία όλων των υπευθύνων για την απώλεια της αξιοπιστίας της Πατρίδας και της υπερηφάνειας του Έλληνα και της Ελληνίδας.

Όσοι από τα μέλη μας έχουν απορίες σχετικά με τη διαδικασία η οποία θα συνεχίζεται μέχρι και την προκήρυξη των εκλογών από την κυβέρνηση - μαριονέτα, μπορούν να επικοινωνούν με τα γραφεία μας στην Αλεξανδρούπολη τηλ. 2551083445 και με τον κ. Λαλίδη Συμεών στο 6984609991.

ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΕΒΡΟΥ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

pdf

Πίσω στην κορυφή της σελίδας

Grab this Widget