Τετάρτη 9 Μαΐου 2012

Μια ακόμα διάκριση για το Δήμο Σαμοθράκης

φωτογραφία:Kamariotissa Samothraki
Tην προηγούμενη χρονιά ο Δήμος Σαμοθράκης πήρε το χάλκινο βραβείο βασικής ποιότητας ακτών 2011-2012 από την Ευρωπαϊκή Ένωση Παραλιών και Παράκτιων Περιοχών (EUCC) και επιλέχθηκε στους 50 καλύτερους προορισμούς της Ευρώπης.
Στην συνέχεια συμμετείχε στην επίσημη διαδικασία διαγωνισμού για το Χρυσό Βραβείο για την περίοδο 2012-2013 στην οποία και κέρδισε το Χρυσό Βραβείο.
Η ανακοίνωση της βράβευσης θα γίνει στην Πορτογαλία στο Torres Vedras στην τελετή απονομής των βραβείων στις 18 -19 Μαΐου 2012. Η εν λόγω βράβευση συνδέεται άμεσα με:
Το μεγαλύτερο ταξιδιωτικό πρακτορείο στην Ευρώπη TUI (NL: Arke, ArkeFly, Kolland International) θα αναλάβει την προβολή και προώθηση των προορισμών που θα βραβευθούν για την περίοδο 2012-2013 και η ίδια η ένωση EUCC θα προβάλλει τη Σαμοθράκη σε όλες τις εκθέσεις και εκδηλώσεις τουρισμού που θα πραγματοποιεί ή θα συμμετέχει την περίοδο 2012-2013, ενώ ως Δήμος θα υπάρχει ολοσέλιδη καταχώρηση στο περιοδικό της ένωσης με φωτογραφικό υλικό και κείμενα. Επιπλέον το συγκεκριμένο βραβείο δίνει προοπτική στη Σαμοθράκη να αποτελέσει τον επόμενο προορισμό που θα γίνει η εκδήλωση απονομής των βραβείων καθώς είθισται να επιλέγεται μια από τις βραβευμένες περιοχές ως τόπος διοργάνωσης της απονομής των βραβείων της επόμενης περιόδου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

pdf

Πίσω στην κορυφή της σελίδας

Grab this Widget