Τετάρτη 30 Μαΐου 2012

Η πολιτική κίνηση του ΣΥΡΙΖΑ ΣΑΜΟΘΡΑΚΗΣ

Kαλούμε τα μέλη μας, τους φίλους μας και όσους θέλουν να μας γνωρίσουν, σε συνέλευση την Παρασκευή 1/6/2012 και ώρα 8.30 μ.μ στο ξενοδοχείο ΝΙΚΗ, στην Καμαριώτισσα, προκειμένου να συζητήσουμε για τις επικείμενες εκλογές.

3 σχόλια:

  1. Παναγιώτα Φωτάκη01 Ιουνίου, 2012 00:37

    Παράκληση στην πολιτική κίνηση ΣΥΡΙΖΑ ΣΑΜΟΘΡΑΚΗΣ να πάρει ανοιχτά θέση και να εκφέρει τις απόψεις της για την αμφιλεγόμενη κατά πολλούς πλεον, δράση του Χρηματοοικονομικού Φορουμ Θράκης, στο οποίο προεδρεύει η κ. Κ. Καραγιάννη, που φαίνεται να διακατέχεται από μία έντονη εμμονή με το νησί της Σαμοθράκης.

    Επειδή παρακολουθώ το θέμα εδώ και ένα χρόνο, τις επισκέψεις του Φορουμ και τις δηλώσεις στον τύπο (πρόσφατο ανεπιτυχές ευτυχώς ατόπημα χρήσης του Ιερού των Μεγάλων Θεών για επίδειξη μόδας) θεωρώ ότι είναι αναγκαίο πλέον εξαιτίας:
    της κατάστασης της χώρας,
    της γεωπολιτικής θέσης του νησιού, της αναπτυξιακής δυναμικής της Σαμοθράκης,
    να τεθούν συγκεκριμένα όρια απέναντι σε κάθε είδους εκμετάλλευση, όρια τα οποία να εκφραστούν ανοιχτά και καθαρά πλέον και να γίνουν σαφή σε όποιον δεν κατανοεί ότι η λεγόμενη βιώσιμη ανάπτυξη περιέχει πρωτίστως κοινωνικούς δείκτες, ότι δεν είμαστε ιθαγενείς που περιμένουν γυαλιστερά μπιχλιμπίδια για να ξεπουλήσουν τη γη τους, εν μέσω φολκλορ εκδηλώσεων, και ότι έχουμε ήθος, αξιοπρέπεια, πολιτισμό και δικαιώματα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Κ. Φωτάκη σας παρακαλώ να έρθετε σε επάφή μαζί μας.
    Σπιτάλας Βασίλης
    6974949838

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Παναγιώτα Φωτάκη02 Ιουνίου, 2012 22:11

    Κύριε Σπιτάλα σας ευχαριστώ ιδιαιτέρως για την άμεση ανταπόκρισή σας εντούτοις όμως θα ήθελα ειλικρινά να ακουσω τις επίσημες θέσεις του ΣΥΡΙΖΑ και ειδικότερα της πολιτικής κίνησης Σαμοθράκης σχετικά με το ρόλο του Χρηματοοικονομικού Φόρουμ και το έντονο ενδιαφέρον του για το νησί. Ευχαρίστως να επικοινωνήσω μαζί σας, όμως πιστεύω, εν όψει της επικείμενης μάλιστα επίσκεψης του Φόρουμ, στο νησί, ότι είναι αναγκαίο να εκφραστεί μια καθαρή θέση σε όλα αυτά που συμβαίνουν και προετοιμάζουν αυτά που θα συμβούν. Θέση που αφορά όλους μας ως έλληνες πολίτες και περισσότερο τους ακρίτες της Σαμοθράκης. Οι κοινωνίες επηρεάζονται από τον πολιτικό λόγο, και εκτιμώ ότι πρέπει να υπάρξει επίσημη ενημέρωση και θωράκιση της τοπικής κοινωνίας, τμήμα της οποίας πιστεύει ενδεχομένως ή πείθεται ότι το Φόρουμ θα μεριμνήσει για την ανάπτυξη του τόπου ή ενδεχομένως αδιαφορεί.

    Παναγιώτα Φωτάκη
    Περιβαλλοντολόγος
    Επιθεωρήτρια Περιβάλλοντος

    ΑπάντησηΔιαγραφή

pdf

Πίσω στην κορυφή της σελίδας

Grab this Widget