Πέμπτη, 24 Μαΐου 2012

Με Χρυσό Βραβείο τιμήθηκε η Σαμοθράκη ως ποιοτικός παράκτιος τουριστικός προορισμός

14 Ελληνικοί Προορισμοί συμπεριλαμβάνονται μέσα στους 100 καλύτερους εναλλακτικούς τουριστικούς προορισμούς της Ευρώπης.
Η ανακοίνωση της βράβευσης και η απονομή των τίτλων έγινε στην Πορτογαλλία Torres Vedras στις 18 Μαίου 2012.
Ανάμεσα στους 100 ευρωπαϊκούς τουριστικούς προορισμούς που διατηρούν την τοπική τους ταυτότητα,το φυσικό περιβάλλον, την πολιτιστική τους κληρονομιά και το καθαρό φυσικό περιβάλλον,βρίσκονται: η Ιεράπετρα Κρήτης στη 2η θέση, η Σαμοθράκη στην 7η και η Αλόννησος την 17η, κατατάξεις που οδήγησαν και τους τρεις αυτούς Ελληνικούς προορισμούς στην απόκτηση Χρυσού Βραβείου. Εκπρόσωποι των τριών Δήμων έλαβαν τα Χρυσά Βραβεία Ποιότητας Παράκτιων Περιοχών βραβεία τους από τον πρόεδρο της Κριτικής Επιτροπής Ποιότητας Παράκτιων Περιοχών Καθ. Francisco Taveira Pinto ή τον Πρόεδρο της Ένωσης EUCC κο Oosterreld Herdrik κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης για τον Εναλλακτικό Βιώσιμο Τουρισμό που έγινε στο Torres Vedras της Πορτογαλλίας.
Την Σαμοθράκη εκπροσώπησε ο Αντιδήμαρχος κος Α.Βίτσας.

Ο Πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Ένωσης Παραλιών και Παράκτιων Περιοχών (European Coastal & Marine  Union – EUCC) κος Oosterreld Herdrik απονέμει το βραβείο στον Αντιδήμαρχο Σαμοθράκης κο Α.Βίτσα
Ακολουθεί φωτογραφικό υλικό

εδώ ολόκληρο το δελτίο τύπου του Δήμου Σαμοθράκης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

pdf

Πίσω στην κορυφή της σελίδας

Grab this Widget