Πέμπτη 7 Ιουνίου 2012

Ανακοίνωση Προέδρου ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΣΥΜΦΩΝΙΑΣ για την επίθεση στελέχους της Χρυσής Αυγής κατά εκπροσώπων κομμάτων

Με αφορμή το γεγονός της βάναυσης επίθεσης στελέχους της Χρυσής Αυγής κατά εκπροσώπων κομμάτων κατά τη διάρκεια τηλεοπτικής εκπομπής η Πρόεδρος της ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΣΥΜΦΩΝΙΑΣ Λούκα Τ. Κατσέλη έκανε την ακόλουθη δήλωση:
«Τα φαινόμενα φασίζουσας νοοτροπίας πρέπει όχι μόνο να καταδικάζονται αλλά και να απομονώνονται. Η προάσπιση της Δημοκρατίας είναι υπόθεση ολοκλήρου του ελληνικού λαού. Με τη δύναμη της ψήφου στην αναμέτρηση της 17ης Ιουνίου οι πολίτες πρέπει να απομονώσουν κάθε τραμπουκικό χέρι, που δεν διστάζει να χτυπήσει ανά πάσα στιγμή.»

1 σχόλιο:

  1. Η Κατσέλη γιατί μιλάει τώρα; Όλα αυτά που συμβαίνουν είναι φυσικά επακόλουθα των κυβερνήσεων που η ίδια συμμετείχε ως πρωτοκλασάτο στέλεχος με επικεφαλή των ανεκδιήγητο εγκατεστημένο από τις ΗΠΑ πρωθυπουργό Τζέφρυ Παπανδρέου.
    Όταν έβαζαν την πατρίδα μας στο ΔΝΤ ενώ ΥΠΗΡΧΑΝ ΑΚΟΜΗ εναλλακτικές δεν γνώριζε η Κατσέλη που θα φτάσουμε; Ότι με την εξαθλίωση και την αγανάκτηση ο λαός μπορεί να κάνει πολλά; Απόρρεια της εισβολής του ΔΝΤ στην πατρίδα μας είναι η άνοδος του ΣΥΡΙΖΑ που μάλιστα απειλεί να μας κυβερνήσει κιόλας, όπως και η άνοδος της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ.
    Αυτός ο άνθρωπος που έφερε το ΔΝΤ στην Ελλάδα κυκλοφορεί ελεύθερος και ζωντανός ενώ θα έπρεπε να είχε καταδικαστεί για εσχάτη προδοσία είς θάνατον δια ακρωτηριασμού. Η Ελλάδα μας, η πατρίδα μας πολέμησε να διώξει πολλούς κατακτητές και τα κατάφερε, αυτός μας έφερε τον σκληρότερο κατακτητή.
    Δεν βρίζω κανέναν, οπότε δημοσιεύστε το σχόλιο μου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

pdf

Πίσω στην κορυφή της σελίδας

Grab this Widget