Παρασκευή 21 Σεπτεμβρίου 2012

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ - ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ - ΕΚΜ ΣΑΜΟΘΡΑΚΗΣ


Πολίτη της Σαμοθράκης.
Ο ΣΥΡΙΖΑ Σαμοθράκης καλούμε τα μέλη μας τους φίλους και ψηφοφόρους μας καθώς και όσους θέλουν να έρθουν σε επαφή μαζί μας, σε ανοιχτή συνάντηση την Δευτέρα 24-9-2012  ώρα 7.30 μ.μ. στο ξενοδοχείο ΝΙΚΗ,  σε ανοιχτή Συνάντηση – Συζήτηση,  σχετικά με  την σημερινή  πολιτική  κατάσταση καθώς επίσης και για τα προβλήματα που δημιουργεί η νεοφιλελεύθερη  πολιτική των μνημονίων  τόσο στην  χώρα  μας  όσο και στο νησί μας.  Τέλος,  θα δοθεί η ευκαιρία στους φίλους μας  να ενημερωθούν για την  πορεία του  ΣΥΡΙΖΑ προς  το συνέδριό του προκει-μένου να μετεξελιχθεί από κόμμα των συνιστωσών του σε ενιαίο κόμμα.

ΟΡΓΑΝΩΤΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΣΑΜΟΘΡΑΚΗΣ

Σχετικές πληροφορίες στα τηλέφωνα
  6974949838, 6974596189

ΠΟΛΙΤΗ  ΤΗΣ ΣΑΜΟΘΡΑΚΗΣ.  ΚΑΝΕ ΤΗΝ ΕΛΠΙΔΑ ΣΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ. ΦΤΙΑΞΕ ΤΟ  ΔΙΚΟ  ΣΟΥ  ΜΕΓΑΛΟ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑ ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ

3 σχόλια:

  1. Φωτάκη Παναγιώτα21 Σεπτεμβρίου, 2012 12:26

    Φαντάζομαι ότι στη συγκέντρωσή σας θα ξεχασετε να αναφέρεται ότι συμβαίνει στον τόπο σας που έχει όνομα και υπόσταση δεν είναι μόνο Μνημόνιο είναι η νοσηρή σκιά του Χρηματοοικονομικού φόρουμ που καιρό παρουσιάζει το νησί σαν προιόν προς πώληση που δεν σεβάστηκε την ιστορία του τόπου όπως και πολλοί άλλοι που ενισχύει την εικόνα του "ιθαγενή" διεφθαρμένου τεμπέλη έλληνα που πρεπει να δουλεύει και να μη γρινιάζει...σε επίσημες ανακοινώσεις μάλιστα. Και δεν έχετε πάρει ανοιχτή θέση ούτε για αυτούς ούτε για το ξεπούλημα της Σαμοθράκης.
    Υπάρχουν σοβαρές διαφορές μεταξύ ανάπτυξης και ξεπουλήματος όπως και ειρήνης και συνεργασίας μεταξύ λαών και ύπαρξης συνόρων.
    Στις 24 Σεπτεμβρη μακρυά από το νησί σε μια αίθουσα της Τράπεζας Ελλάδας θα "διαφημιστεί" για πολλοστή φορά το προιόν και κανένας δεν μιλάει....σε αυτή την αίθουσα θα συζητήσουν για τη ζωή μας άνθρωποι που απέχουν έτη φωτός από τη δική μας πραγματικότητα και νοοτροπία "ξένοι" αναρωτιέμαι με ποια αρμοδιότητα;
    Προσπαθήστε να στε αληθινοί!

    Με εκτίμηση
    Φωτάκη Παναγιώτα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Σαμοθράκη 21-9-2012.
    Κα Φωτάκη γεια σας.
    Αν ζείτε στη Σαμοθράκη ή αν μπορείτε να παραβρεθείτε την Δευτέρα στην ανοιχτή συνάντησή μας, θα χαρούμε ιδιαίτερα. Την πρώτη φορά που απευθυνθήκατε στον ΣΥΡΙΖΑ (blog), σας ζήτησα να επικοινωνήσετε μαζί μου τηλεφωνικά για να μας υποβάλετε τις απόψεις σας και να τις αξιοποιήσουμε. Περίμενα να ανταποκριθείτε από τη στιγμή που γράφετε επώνυμα τις απόψεις σας και μπράβο σας. Δεν το κάνατε όμως!
    Στο θέμα των «ειδικών οικονομικών ζωνών», ήμαστε από την αρχή κάθετα αντίθετοι από τη στιγμή που κάποια κέντρα, δυστυχώς και ντόπια τσιράκια τους, θέλουν ακόμη περισσότερο να ξεφτιλίσουν ανθρώπους, εργαζόμενους, περιοχές και δυνατότητες ανάπτυξης.
    Ειδικότερα για την Θράκη έχει δημοσιευτεί από ντόπια και κεντρικά στελέχη μας η σφοδρή μας αντίθεση. Είναι δυνατόν εμείς οι αριστεροί που φιλοδοξούμε να δώσουμε την αξιοπρέπεια που δικαιούται ο λαός μας και η πατρίδα μας να δεχθούμε την εκμετάλλευση των εργαζομένων με όρους φεουδαρχίας; Είναι δυνατόν να αποδεχθούμε το ξεπούλημα της γης, το υπέδαφος τα φυσικά μας πλεονεκτήματα και το μέλλον των ελλήνων σε τυχάρπα-στους ντόπιους καλοθελητές και σε ξένα κερδοσκοπικά και «άλλα κέντρα» που θέλουν να υπονομεύσουν τη Θράκη και φυσικά και το νησί μας;
    Δυστυχώς σ’ ότι αφορά τη Θράκη κάποιοι «ντόπιοι» καλοθελητές μας κουβάλησαν τους ξένους φίλους τους για να μας «σώσουν»!
    Σε ότι αφορά τον ΣΥΡΙΖΑ να μείνετε ήσυχη ότι δεν «κινδυνεύετε» από εμάς, το αντίθετο μάλιστα!
    Την Δευτέρα στην ανοιχτή συνάντησή μας θα γίνει ιδιαίτερη αναφορά και γι’ αυτό το θέμα.
    Κα Φωτάκη, αν θέλετε να μας δώσετε επιπλέον σχετικές πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας με όποιον τρόπο θεωρείτε πιο πρόσφορο. Επίσης αν έχετε και κάποια ιδιαίτερη πληροφόρηση για το νησί και την συνάντηση της 24 Σεπτεμβρίου στην Τράπεζα της Ελλάδας, σας παρακαλώ να μας ενημερώσετε. Αν θέλετε στείλτε μου το e-mail σας να σας αποστείλω τις σχετικές δημοσιευμένες θέσεις μας.
    Σας ευχαριστούμε για την ευκαιρία που μας δώσατε να κοινοποιήσουμε τις θέσεις μας.
    Σπιτάλας Βασίλης
    Γραμματέας του ΣΥΡΙΖΑ Σαμοθράκης
    Μέλος της Νομαρχιακή Επιτροπής του Σύριζα Έβρου
    vspitalas@yahoo.gr, 2551095214, 6974949838

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Παναγιώτα Φωτάκη24 Σεπτεμβρίου, 2012 09:05

    κ. Σπιτάλα σας ευχαριστώ ιδιαιτέρως για την ανταπόκρισή σας και την ανοιχτή σας θέση απέναντι στο θέμα του ξεπουλήματος της Θράκης και του νησιού. Καλή δύναμη και επιτυχία στις προγραμματισμένες δράσεις σας!

    Με εκτίμηση
    Φωτάκη Παναγιώτα

    ΑπάντησηΔιαγραφή

pdf

Πίσω στην κορυφή της σελίδας

Grab this Widget