Τετάρτη 5 Σεπτεμβρίου 2012

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ - ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ - ΕΚΜ ΣΑΜΟΘΡΑΚΗΣ



Πολίτη της Σαμοθράκης.
Αμέσως μετά τις εκλογές του Ιουνίου και αφού εκτιμήσαμε τα νέα κοινωνικά και πολιτικά δεδομένα, αποφασίσαμε στον ΣΥΡΙΖΑ να μετατρέψουμε το  κόμμα μας, από  ένα  κόμμα που λειτούργησε και  λειτουργεί  μέχρις  και σήμερα,  σαν  ομοσπονδία  αριστερών κομμάτων και  παρατάξεων, σ’ένα ΕΝΙΑΙΟ – ΜΕΓΑΛΟ και ΣΥΓΧΡΟΝΟ ΚΟΜΜΑ ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ, που θα είναι στην πατρίδα μας,  ο  βασικός  κορμός  της  κυρίαρχης αριστερής  και  προοδευτικής  παράταξης, που  θα  μπορέσει  μαζί  με την συντριπτική  πλειοψηφία του  ελληνικού  λαού  να αντιταχθεί στα  μνημόνια και  να  τα καταργήσει  και  που  θα  επιβάλει ένα νέο και ρεαλιστικό πρόγραμμα με φιλολαϊκή και προοδευτική προοπτική στην πατρίδας μας. Επίσης θα συνεργαστούμε με τους λαούς της Ευρώπης που υποφέρουν και πλήττονται και αυτοί από τις νεοφιλελεύθερες και απάνθρωπες πολιτικές της Μέρκελ και των συνεταίρων της και θα τις ανατρέψουμε. Δεν επιτρέπεται η σύγχρονη Ευρώπη να ξεχνά την ιστορία της και να ενδιαφέρεται μόνο για τα κέρδη και τις τράπεζες, δεν μπορεί να οδηγεί τους λαούς της στην ανέχεια και στην απόγνωση!

Θέλουμε μια Ελλάδα ισότιμο μέλος και ενεργό παράγοντα βαθιών αλλαγών στην ΕYΡΩΠΑΪΚΗ ΕΝΩΣΗ και την ΕΥΡΩΖΩΝΗ, Θέλουμε μια  Ευρώπη των Λαών της και της αλληλεγγύης, θέλουμε μια Ευρώπη που να βάζει πρώτα τον άνθρωπο και όχι τα κέρδη!

Η διαδικασία που αποφασίστηκε να ακολουθηθεί από τον ΣΥΡΙΖΑ για τον μετασχηματισμό του σε ενιαίο κόμμα είναι η εξής:
Στο πρώτο στάδιο θα υποβάλλουν αιτήσεις όσοι πολίτες επιθυμούν να εγγραφούν ως μέλη του. Τις αιτήσεις αυτές που θα τις προμηθεύονται από τις οργανώσεις του κόμματος, θα τις υποβάλλουν σ’ αυτές, μέχρι το τέλος Σεπτεμβρίου. Παράλληλα μπορούν να διενεργούνται ανοιχτές συνελεύσεις με τις τοπικές επιτροπές του κόμματος μαζί με όσα μέλη εγγράφονται. Μέλη θα θεωρούνται όσοι προσέρχονται για να εγγραφούν, αποδέχονται το πλαίσιο του σχήματος και συμμετέχουν στις διαδικασίες.
Μέχρι το τέλος του Σεπτεμβρίου οι συνελεύσεις των τοπικών οργανώσεων, πρέπει να εκλέξουν τους αντιπροσώπους τους για την Πανελλαδική Συνδιάσκεψη (Π.Σ.), η οποία προβλέπεται να πραγματοποιηθεί μέσα στον Οκτώβριο.
Στην Πανελλαδική Συνδιάσκεψη θα εκλεγεί από τους εκλεγμένους αντιπροσώπους των οργανώσεων το Κεντρικό Όργανο που θα ορίσει Γραμματεία, θα αποφασίσει για την ημερομηνία και τους όρους διεξαγωγής του συνεδρίου και θα το οργανώσει.

Ο ΣΥΡΙΖΑ Σαμοθράκης καλούμε όσους θέλουν να έρθουν σε επαφή μαζί μας, σε ανοιχτή συνάντηση το Σάββατο 8-9-2012 ώρα 9 μ.μ. στο ξενοδοχείο ΝΙΚΗ, για διευκρινιστική συζήτηση και υποβολή αιτήσεων για όσους το επιθυμούν.

ΠΟΛΙΤΗ ΤΗΣ ΣΑΜΟΘΡΑΚΗΣ. ΚΑΝΕ ΤΗΝ ΕΛΠΙΔΑ ΣΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ. ΦΤΙΑΞΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΜΕΓΑΛΟ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑ ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ

1 σχόλιο:

  1. Για όσους θέλουν να επικοινωνήσουν με την ΟΡΓΑΝΩΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ του ΣΥΡΙΖΑ ΣΑΜΟΘΡΑΚΗΣ για σχετικές διευκρινιστικές ερωτήσεις τηλεφ. 6974949838,6974596789.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

pdf

Πίσω στην κορυφή της σελίδας

Grab this Widget