Δευτέρα 28 Ιανουαρίου 2013

5 χρόνια χωρίς τον Χριστόδουλο

Από τον Ε.Π.


28 Ιανουαρίου 2008 - 28 Ιανουαρίου 2013, 5 χρόνια χωρίς τον τελευταίο Εθνάρχη, χωρίς τον Αρχιεπίσκοπο - Κεραυνό Χριστόδουλο. Τα καρκινώματα της κοινωνίας με τον πόλεμο που του ασκούσαν και την στενοχώρια που του έδιναν τον οδήγησαν να αποκτήσει καρκινώματα στο σώμα του, τα οποία και επέφεραν τον θάνατο του.
Μεσολάβησαν πολλά στα 5 χρόνια της απουσίας του, ο ΓΑΠ πρωθυπουργός, το ΔΝΤ στην Ελλάδα, ο λαός υποφέρει από την εξαθλίωση, πεινάει, δυστυχεί, δν μπορεί να πάρει φάρμακα για πολλούς και διάφορους λόγους, η Ρεπούση είναι στη βουλή και μάλιστα σε κυβερνητικό κόμμα, προσπαθούν να μας επιβάλλουν την επάρατη κάρτα του πολίτη και πολλά άλλα. Ο Μακαριστός δεν θα άφηνε πολλά από αυτά να συμβούν, θα είχε ξεσηκώσει ακύρηχτο πόλμο.
Τωρα τι; Τώρα ποιος; Κανείς...
Τώρα οι ιερείς και αρχιερείς συμμετέχουν σε συνέδρια για την σχέση Εκκλησίας και αριστεράς, λες κι έχουν σχέση αυτά τα 2 μεταξύ τους.
 ΤΩΡΑ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΜΙΛΑΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΟΤΙ ΟΙ ΔΕΣΠΟΤΑΔΕΣ ΑΝΑΚΑΤΕΥΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ...
Χριστόδουλε δεν περνάει μέρα που να μη σε αποζητώ. Σε πάω ακόμη. Αιωνία σου η μνήμη !!!
Ειρηναίος
Υ. Γ. : Θα μπορούσα να πώ πολλά αλλά σέβομαι την μνήμη του και δεν θέλω να στεναχωρήσω τους πολέμιους του, πράγμα που δεν ήθελε κι εκείνος. Για αυτό διαβάστε λίγες αράδες που έγραψε για αυτόν ο μέγας ιστορικός Σαράντης Καργάκος.
http://hellas-orthodoxy.blogspot.gr/2013/01/blog-post_9539.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

pdf

Πίσω στην κορυφή της σελίδας

Grab this Widget