Δευτέρα 18 Φεβρουαρίου 2013

Να μας έχει ο Θεός καλά!

 
 
Και η Σαμοθράκη από την Πέμπτη 21 Φεβρουαρίου έως και την Δευτέρα 25 Φεβρουαρίου, αν όλα πάνε σύμφωνα με το πρόγραμμα που έχει ανακοινωθεί από την ναυτιλιακή εταιρεία, αποκόπτεται από την υπόλοιπη Ελλάδα και κανένας δεν φαίνεται ούτε να ανησυχεί αλλά ούτε και να κάνει κάτι έστω για να βρεθεί μια λύση ώστε οι κάτοικοι αυτού του παραμεθόριου νησιού να μην στερηθούμε την επικοινωνία με τον έξω κόσμο!


Για κάποιους μπορεί να  μην φαντάζουν  πολλές οι μέρες του αποκλεισμού, όμως για όλους εμάς που ζούμε στη Σαμοθράκη  και που δυστυχώς είμαστε υποχρεωμένοι γι άλλη μια φορά να "συμμορφωθούμε" είναι μεγάλο πρόβλημα το να ευχόμαστε να μη μας προκύψει κάτι που να καθιστά απαραίτητη την μετακίνησή μας εκτός νησιού.
Το Υπουργείο Ναυτιλίας που εγκρίνει την τροποποίηση των δρομολογίων πριν την αναχώρηση αλλά και μια μέρα μετά την επιστροφή του πλοίου, γιατί δεν φροντίζει και για την δρομολόγηση κάποιου άλλου που θα μπορούσε να εξυπηρετήσει το νησί  αυτό το διάστημα?

 
Η Περιφέρεια, ο Δήμος, τι ενέργειες έχουν κάνει, ποιός ο ρόλος τους?


Κι εμείς θα συνεχίσουμε να ευχόμαστε "να μας έχει ο Θεός καλά " για να ξορκίζουμε έτσι το κακό!

10 σχόλια:

  1. Στη σύμβαση που έχει υπογράψει ο Μανούσης με το ΥΕΝ, υπάρχει όρος που λέει πως υποχρεούται ο πλοιοκτήτης να δηλώσει δεύτερο πλοίο παρόμοιο με το επιδοτούμενο, ώστε να αντικαθιστά το πρώτο αν αυτό πάει για επισκευή ή επιθεώρηση. Σε περίπτωση που δεν υπάρχει αυτό πάλι να το δηλώσει. Προφανώς για να μερυμνήσει το υπουργείο αν δεν υπάρχει.
    Αλλά........
    Ούτε το ένα συμβαίνει, ούτε το άλλο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. γι αυτό υπογράφονται οι συμβάσεις για να μη τηρούνται οι όροι τους, αλλιώς δεν θα είχε γούστο!
    Αλλά αφού από το Υπουργείο δεν νοιάζονται, και με το δίκιο τους, που να τρέχουν να εγκρίνουν κι αλλα δρομολόγια, οι τοπικές αρχές τι κάνουν? Κοιμούνται τον ύπνο του δικαίου?
    ΆΝΤΕ ΚΑΛΑ ΞΥΠΝΗΤΟΥΡΙΑ, ΑΝ ΞΥΠΝΗΣΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΣΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΔΕΝ ΕΥΧΑΡΙΣΤΕΙΕΣΤΕ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. euxaristoume gia tin prosfora sas,eimaste katasugkinimenoi!Auto omos de simainei oti xasame kai ti foni mas!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΞΕΝΟΦΕΡΤΗ ΚΟΥΛΤΟΥΡΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ποιο από τα δύο είναι ξενόφερτα η "προσφορά" ή μήπως ο μοιρολατρισμός κάποιων που είναι ικανοποιημένοι με ότι τους πετάξουν?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Κανονικα ο μανουσης επρεπε να σας μαζεψει ολους εσας που κλαιγεσται και να σας βαλει δρομογια αναλογα πως βολευει τον καθενα σας αλλα μαλον το ξεχασε, υπομονη την επομενη φορα θα γινει. Καθηστε και λιγο στο νησι που θελετε συνεχεια να φευγεται για να δειτε πως επιβιωνουμε και μεις οι ντοπιοι δεν θα παθεται τιποτα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Όσον αφορά στο συγκεκριμένο άρθρο μου κάνει ιδιαίτερη εντύπωση η ξαφνική αυτή διαπίστωση, ενός θέματος που σε τοπικό αλλά και εθνικό επίπεδο είναι γνωστό και πλέον αντιληπτό ακόμα και στον πιο αφελή. Μας έχουν χ@@μένους! Για αυτό να πάμε όλοι πάλι σαν τα πρόβατα να ζητάμε ρουσφέτια και να δίνουμε την ψήφο μας ως λευκή επιταγή στο κάθε ζώον.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. kapoioi epitelous tha prepei na stamatisoun na paizoun ta paixnidia tous stis plates allon kai telos panton den eimaste diatethimenoi na leme ki euxaristo gia auto!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Θέλω όλοι αυτοί οι άσχετοι που μιλάνε για υποχρέωση του Μανούση να βάλει άλλο πλοιο να μας πούνε και εμάς τους άσχετους πως το ξέρουν. Εκτός αν είναι πρόβατα και πιστεύουν διάφορους παρατρεχάμενους τύπου Γλήνια κλπ που βγαίνουν και πετάνε αερολογίες. Άντε γιατί δε θα πάμε ποτέ μπροστά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

pdf

Πίσω στην κορυφή της σελίδας

Grab this Widget