Παρασκευή 1 Μαρτίου 2013

Νέα από τις τουριστικές εκθέσεις



Την Κυριακή 24 Φεβρουαρίου τελείωσε η 4ήμερη έκθεση στο Βελιγράδι της Σερβίας με το ελληνικό να είναι το βασικό τουριστικό προϊόν των γραφείων της περιοχής. Σε αντίθεση με τις προηγούμενες εκθέσεις, Ουτρέχτη και Κωνσταντινούπολη, η Σερβία είναι πιο εξωστρεφής και επικεντρώνεται στον εξερχόμενο τουρισμό με πρώτη κατεύθυνση την Ελλάδα και στη συνέχεια Ισπανία, Κροατία, Πορτογαλία κλπ.
Οι περιοχές που είναι μέχρι τωρα οι πιο δημοφιλείς για τους Σέρβους είναι η Πιερία, η Χαλκιδική, η Θάσος και τα νησιά του Ιουνίου. Το αισιόδοξο για τη Σαμοθράκη είναι ότι τα μεγαλύτερα γραφεία που προωθούν στη Σερβία και γενικά στα Βαλκάνια τις τουριστικές περιοχές, επιτέλους πρόσεξαν το νησί και ενδιαφέρονται να ανοίξουν ένα νέο, ιδιαίτερο προορισμό δίνοντας συγχαρητήρια για τη νέα καμπάνια για το νησί.
Είμαστε έτοιμοι ως επαγγελματίες τουρισμού να δεχτούμε την πρόκληση, πρόσκληση για συνεργασία; Θεωρούμε ότι η χρονιά αυτή ήταν η αρχή μιας πρώτης επαγγελματικής πλέον προσπάθειας για να δείξουμε ότι το νησί έχει τουριστικό προϊόν και μπορεί να έχει μία μεγαλύτερη σεζόν, εκτός από τον πάντα απασχολημένο Ιούλιο και Αύγουστο.
Προτελευταία στάση στη Ρουμανία για την έκθεση του Βουκουρεστίου και ελπίζουμε να έχει τα θετικά αποτελέσματα που είχε και το Βελιγράδι.
Ακολουθούν τα τηλέφωνα και η διεύθυνση αποστολής υλικού στην Περιφέρεια για να στείλουν όλες οι ενδιαφερόμενες επιχειρήσεις:
Τόπος παράδοσης του υλικού είναι η έδρα της Περιφέρειας (Κομοτηνή Γ. Κακουλίδη 1 και υπεύθυνοι επικοινωνίας είναι οι: Αθανασίος Τίγκος τηλ. 2531352142 κιν.6974051947 Πέτρος Βασιλειάδης τηλ. 2531352142 κιν. 69361244516 και η Περιφερειακή Ενότητα Καβάλας διεύθυνση Εθνικής Αντίστασης 20, 4ος όροφος.
Το Samothraki Travel θα είναι εκεί για την καμπάνια SummerThraki Off Season και προσκαλούμε όσους ενδιαφέρονται να έρθουν μαζί να επικοινωνήσουν στο 6951 937 129 για να μάθουν τις λεπτομέρειες.
Δείτε το Photo Gallery των εκθέσεων ακολουθώντας το παρακάτω link:

Με εκτίμηση
Γραμματεία Συλλόγου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

pdf

Πίσω στην κορυφή της σελίδας

Grab this Widget