Σάββατο 22 Φεβρουαρίου 2014

ΤΡΕΙΣ ΜΗΝΕΣ ΠΡΙΝ ΤΙΣ ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΤΟΠΙΟ ΕΙΝΑΙ ΘΟΛΟ !

Βρισκόμαστε τρεις μήνες πριν τις Δημοτικές εκλογές του Μαΐου και για τον Δήμο Σαμοθράκης το τοπίο των υποψηφιοτήτων παραμένει αδιευκρίνιστο.
Η κα Αντωνάκη «κινείται» εκλογικά με επαφές πολλές και βολιδοσκόπηση προθέσεων, ο κ. Χανός δεν αποκλείει την αυτόνομη κάθοδό του και παράλληλα εξετάζει την συνεργασία του με τον κ. Ατζανό. Ο τελευταίος είναι ο μόνος που επίσημα έχει ανακοινώσει την υποψηφιότητά του και παράλληλα  περιμένει την πλευρά της παράταξης  Χανού (αντίπαλη παράταξη στις εκλογές του 2010) να ξεκαθαρίσει την συνεργασία τους ή μη.
Προβληματισμό προκαλεί το ενδιαφέρον του κ. Βίτσα ο οποίος σε  ιδιωτικές συζητήσεις  –όπως μαθαίνουμε- δηλώνει ότι σκέφτεται την αυτόνομη κάθοδό του με ξεχωριστό συνδυασμό μετά την υποστήριξή του από Δημοτικούς συμβούλους της σημερινής πλειοψηφίας . Όπως κι αν έχουν τα πράγματα επειδή τα χρονικά περιθώρια στενεύουν, σύντομα θα ξεκαθαρίσει το τοπίο και θα γνωρίζουμε τις υποψηφιότητες για τον Δήμο μας.  Αυτό που εμείς εκτιμούμε είναι ότι δεν αποκλείεται μετά την οριστικοποίηση των υποψηφιοτήτων να μεταβληθεί ο χάρτης των συνεργασιών.

6 σχόλια:

  1. ΞΕΝΟΦΩΝ ΚΑΤΣΙΚΙΑΣ23 Φεβρουαρίου, 2014 01:57



    ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΛΕΙ ΤΟ ΚΆΛΟ ΤΗΣ ΣΑΜΟΘΡΑΚΗΣ ΚΑΙ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΒΟΗΘΉΣΕΙ ΘΥΣΙΑΖΌΝΤΑΣ ΠΕΝΤΕ ΧΡΟΝΙΑ ΑΠ ΤΗΝ ΖΩΗ ΤΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΝΗΣΙ ΜΑΣ ΑΣ ΤΟ ΔΗΛΏΣΕΙ ΕΔΩ .Η ΛΎΣΗ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ...ΚΟΙΝΌ ΨΗΦΟΔΈΛΤΙΟ ΧΩΡΙΣ ΦΤΗΝΕΣ ΑΝΤΙΠΑΡΆΘΕΣΕΙΣ ........ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΑΜΟΘΡΑΚΗ ΠΑΝΩ ΑΠ ΌΛΑ..
    ΟΧΙ ΆΛΛΟ ΧΡΟΝΟ ΧΑΜΈΝΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Η αλήθεια είναι ότι ήταν πολύ συγκινητική η "συγνώμη" του Ατζανού προς τον Δήμαρχο !
    Άραγε για πιο απ' όλα όμως ζήτησε συγνώμη, για όσα τον κατηγορούσε μέχρι λίαν προσφάτως, για τα όσα ακόμα τον κατηγορεί μέχρι και σήμερα το στενό του περιβάλλον ή για όσα ακόμα θα τον κατηγορήσει στο άμεσο μέλλον?
    Αλλά όπως γνωρίζουμε όλοι μας μια "συγνώμη" τα σκεπάζει όλα!
    Κοινό ψηφοδέλτιο, έτσι για να είναι όλοι τους ευχαριστημένοι!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Στην εφημερίδα Ο Χρόνος διαβάσαμε : "Στην πίτα των «Ακριτών» την Κυριακή το βράδυ σε ξενοδοχείο της Κομοτηνής παρευρέθηκε όπως γίνεται πάντοτε τα τελευταία χρόνια και ο υπεύθυνος στην ΕΕ για το περιβάλλον Γιώργος Κρεμλής. Και θεώρησε σκόπιμο να προβάλει άμεσα την υποψηφιότητα στον δήμο Σαμοθράκης της Χρύσας Αντωνάκη, που είναι και σύζυγος βέβαια του προϊστάμενου στον τελωνείο της Κομοτηνής.
    -Ανέφερε λοιπόν ο Γιώργος Κρεμλής χαριτολογώντας ότι στην ειρήνευση των λαών στα Βαλκάνια βοηθάει και η Ρούλα Καραγιάννη με τους Ακρίτες, με την πολιτιστική και χορευτική διπλωματία. Και εμείς θα την βοηθήσουμε να βγει αντιδήμαρχος στον δήμο Σαμοθράκης με δήμαρχο την Χρύσα Αντωνάκη.
    -Εξάλλου όπως είπε βρίσκεται στην αίθουσα και ο μέντορας της και βοηθός, πρώην δήμαρχος Σαμοθράκης Γιάννης Πετρούδας. Και μάλιστα δεσμεύτηκε ότι αν βγει η εκλεκτή του στον δήμο Σαμοθράκης, εκτός από πρόγραμμα ανακύκλωσης στερεών αποβλήτων που θα προωθήσει στο νησί, όπως και προγράμματα της ΕΕ για το περιβάλλον, θα αναβιώσει πολλά πολιτιστικά δρώμενα και τα Καβείρια Μυστήρια, για να γίνει πόλος έλξης το νησί τουριστών από όλον τον κόσμο.
    -Δεν γνωρίζουμε τι θα καταφέρει βέβαια, γιατί το παιχνίδι έχει ανάψει για τα καλά στην Σαμοθράκη με τις πολλές υποψηφιότητες, αλλά αποδεικνύεται περίτρανα ότι ιστορίες στην Ελλάδα γράφουν οι παρέες, οι φιλίες, τα ταξίδια και τα γλέντια."
    Έτσι, όλοι μαζί σαν καλοί φίλοι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. http://www.xronos.gr/detail.php?ID=91795

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ο κ Κρεμλης την Σαμοθράκη υποστηρίζει ή ... ;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ευτυχώς που μας το είπε ο αρθρογράφος γιατί τόσο καιρό ψάχναμε να βρούμε ποιος είναι ο "Μέντορας"

    ΑπάντησηΔιαγραφή

pdf

Πίσω στην κορυφή της σελίδας

Grab this Widget