Τρίτη 11 Μαρτίου 2014

Τετάρτη 12 Μαρτίου 2014 - 24ωρη Πανελλαδική ΑΠΕΡΓΙΑ Τετάρτη 19 Μαρτίου & Πέμπτη 20 Μαρτίου 2014 - 48ωρη Πανελλαδική ΑΠΕΡΓΙΑ

ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΟ ΤΜΗΜΑΑ.Δ.Ε.Δ.Υ. Ν. ΕΒΡΟΥ    


ΠΡΟΣ: Όλα τα Σωματεία Εργαζομένων στο Δημόσιο και στους Ο.Τ.Α.  Α΄ &  Β΄ βαθμού του Νομού 

ΚΟΙΝ.: Τα Μ.Μ.Ε. του νομού Έβρου

  Φωνάζουμε ΟΧΙ στο Νομοσχέδιο του ΥΔΜΗΔ
Φωνάζουμε ΟΧΙ στις απολύσεις

Η ΑΔΕΔΥ καλεί όλους τους εργαζόμενους του Δημόσιου Τομέα σε απεργιακές κινητοποιήσεις στο Δημόσιο Τομέα την Τετάρτη, 12 Μαρτίου 2014 ενάντια στο υπό ψήφιση Νομοσχέδιο και την επόμενη εβδομάδα την Τετάρτη, 19 Μαρτίου και Πέμπτη, 20 Μαρτίου 2014, εν όψει των απολύσεων των δημοσίων υπαλλήλων που ήδη βρίσκονται σε διαθεσιμότητα το τελευταίο οκτάμηνο.

Όλοι οι εργαζόμενοι του Δημόσιου Τομέα, πρέπει να φωνάξουμε ένα ηχηρό ΟΧΙ στο υπό ψήφιση Νομοσχέδιο «Διοικητικές Απλουστεύσεις – Καταργήσεις, Συγχωνεύσεις Νομικών Προσώπων και Υπηρεσιών του Δημόσιου Τομέα – Τροποποίηση διατάξεων Π.Δ. 318/1992 (Α 161) και λοιπές ρυθμίσεις», που συζητείται στην ολομέλεια της Βουλής. Ένα νομοσχέδιο που καταργεί τα δικαιώματα των εργαζομένων, το δικαίωμα στην εργασία, τη μονιμότητα του Δημοσίου και καταστρέφει τις ζωές των υπαλλήλων και των οικογενειών τους. Ένα νομοσχέδιο που αποτελεί την αφετηρία για νέες διαθεσιμότητες και απολύσεις στο Δημόσιο με την εφαρμογή της αξιολόγησης και της καθιέρωσης υποχρεωτικής ποσόστωσης  με την οποία το 15% θα κρίνεται «άχρηστο».
Οφείλουμε όλοι να δείξουμε την αντίθεση μας και να καταδικάσουμε αυτό το νομοσχέδιο στο 100%.
Όλοι οι εργαζόμενοι του Δημόσιου Τομέα, πρέπει να φωνάξουμε ένα ηχηρό ΟΧΙ και την ερχόμενη εβδομάδα στην 48ωρη απεργία κατά των απολύσεων των δημοσίων υπαλλήλων που ήδη βρίσκονται σε διαθεσιμότητα το τελευταίο οκτάμηνο. Οι κλαδικοί και συντεχνιακοί αγώνες τελείωσαν. Τα μέτρα αυτής της πολιτικής μας αγγίζουν όλους. Αύριο θα είναι κάποιος από εμάς, αν τους το επιτρέψουμε. Δε μας αξίζει ένα τέτοιο τέλος. Δεν τους το επιτρέπουμε.

Καλούμε και όλους τους εργαζόμενους του Ιδιωτικού Τομέα, όλους τους άνεργους, όλους τους συνταξιούχους, όλη την κοινωνία να φωνάξουν μαζί μας βάζοντας ένα STOP στη μνημονιακή πολιτική που καταστρέφει καθημερινά και σιγά σιγά τις ζωές μας και τα όνειρά μας.

ΚΑΤΑΨΗΦΙΖΟΥΜΕ
Όλοι μαζί
Νομοσχέδιο και μνημόνιο

Την Τετάρτη 12 Μαρτίου 2014
11:00 π.μ. μπροστά στο Εργατικό Κέντρο Έβρου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

pdf

Πίσω στην κορυφή της σελίδας

Grab this Widget