Πέμπτη 20 Μαρτίου 2014

2 Δελτία τύπου Μητρόπολης

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Μύρων κ. Χρυσόστομος, του Οικουμενικού Πατριαρχείου θα επισκεφθεί την Μητρόπολή μας κατά τριήμερο από τις 23 έως τις 25 Μαρτίου 2014.

Την Δευτέρα 24 Μαρτίου 2014 στις 6.00 μ.μ. στον Μητροπολιτικό Ναό του Αγίου Νικολάου ο κ. Χρυσόστομος θα χοροστατήσει στον Αρχιερατικό Εσπερινό του Ευαγγελισμού της Θεοτόκου.

Το πρωί της Τρίτης  25  Μαρτίου 2014 από 7.00 έως 10.30 π.μ.  θα συμμετάσχει  στο Αρχιερατικό Συλλείτουργο της εορτής του Ευαγγελισμού.


Στις 7.00  το απόγευμα τις 25ης Μαρτίου ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Μύρων, κ. Χρυσόστομος θα παρουσιάσει το βιβλίο του  με θέμα: «Ο διαβόητος Παπα-Ευθύμ και τα κατ’ αυτόν» Η παρουσίαση του βιβλίου θα πραγματοποιηθεί στην Καππαδοκική Εστία, Μητροπούλου 1 (στην περιοχή Μεταμορφώσεως του Σωτήρος). 


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Η Ιερά Μητρόπολις Αλεξανδρουπόλεως στο πλαίσιο του εορτασμού του Ευαγγελισμού της Θεοτόκου και της Εθνικής Παλιγγενεσίας του 1821, διοργανώνει εκδήλωση με ομιλία του κ. Ιωάννη Ζούκα, αντιστρατήγου ε.α. και διατελέσαντος Διοικητού της 12ης Μ/Κ Μεραρχίας Πεζικού στην Αλεξανδρούπολη, με θέμα:

«Εθνεγερσία και δημιουργία του νέου ελληνικού Κράτους»


Η ομιλία θα πραγματοποιηθεί την Δευτέρα 24 Μαρτίου 2014 και ώρα 7.00 μ.μ. εντός του Μητροπολιτικού Ναού του Αγίου Νικολάου, μετά το πέρας του Πανηγυρικού Εσπερινού της εορτής του Ευαγγελισμού της Θεοτόκου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

pdf

Πίσω στην κορυφή της σελίδας

Grab this Widget