Τρίτη 18 Μαρτίου 2014

ΒΟΥΚΟΥΡΕΣΤΙ 2014

Αν και μοναχική η συμμετοχή μας στην έκθεση, η Σαμοθράκη ήταν  προορισμός της επικαιρότητας. Η προεργασία
της προηγούμενης χρονιάς έφερε πράκτορες στο σταντ του Συλλόγου Επαγγελματιών που έχουν ξεκινήσει ή είναι έτοιμοι να ξεκινήσουν την προώθηση του νησιού στη ρουμάνικη αγορά.

Είχαμε έτοιμο υλικό σε ηλεκτρονική μορφή με εκδρομές, καταλύματα, πληροφορίες μετακινήσεων και φωτογραφίες που τις προσφέραμε κατευθείαν σε όσους είχαν σοβαρό ενδιαφέρον να ξεκινήσουν τις πωλήσεις στο νησί και ελπίζουμε ότι τα πρώτα δείγματα θα φανούν από φέτος. Η εαρινή έκθεση στόχο έχει το 2015 έτσι κι αλλιώς αλλά και οι last minute εκδρομείς έχουν θέση στο νησί μας.

Σημαντική ήταν και η διοργάνωση των B2B συναντήσεων από το Υπουργείο και την Περιφέρεια. Κάποιες παραλείψεις θεωρούμε ότι την επόμενη χρονιά θα μπορέσουν να διορθωθούν για να έχει περισσότερη επιτυχία. Ήταν μία καλή πρωτοβουλία και θα χαρούμε να την έχουμε και στις υπόλοιπες εκθέσεις.

Το φωτογραφικό υλικό είναι και από τους δύο χώρους της Σαμοθράκης, αν και το σταντ του Συλλόγου, υπό τη σκέπη μεγάλου Tour Operator που μεταφέρει μέρος της δραστηριότητας του στη Σαμοθράκη, μας έφερε κοντά σε επαγγελματίες του χώρου που έχουν αξιοπιστία και όνομα στη ρουμάνικη αγορά για να ξεκινήσουμε τις συνεργασίες μας σωστά.

Καθώς οι εκθέσεις τελείωσαν για φέτος, ετοιμαζόμαστε για μία δραστήρια τουριστική σεζόν και παραμένουμε στη διάθεση όλων, επαγγελματιών και μη, για οτιδήποτε.

Με εκτίμηση 
Η γραμματεία του Συλλόγου
http://syepsa.blogspot.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

pdf

Πίσω στην κορυφή της σελίδας

Grab this Widget