Πέμπτη 6 Μαρτίου 2014

Η ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΓΩΝΑ ΣΑΜΟΘΡΑΚΗΣ ΣΤΗΝ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗ ΓΙΑ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΕ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥΣ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 7 ΜΑΡΤΙΟΥ 2014

Σε εξέλιξη βρίσκονται οι κινήσεις της Επιτροπής Αγώνα Σαμοθράκης για τα αιτήματα του Δήμου. Η Επιτροπή Αγώνα δημιουργήθηκε ως αποτέλεσμα του Διευρυμένου Δημοτικού Συμβουλίου που πραγματοποιήθηκε στις 10 Ιανουαρίου 2014 με μοναδικό  θέμα την βιωσιμότητα του Δήμου Σαμοθράκης.
Η επιτροπή αφού συνέταξε ένα κείμενο τεκμηριώνοντας τα προβλήματα βιωσιμότητας του Δήμου, δημοσιοποίησε την κατάσταση στα ΜΜΕ και ακολούθως πραγματοποίησε συνάντηση με τους Υπουργούς κο Γ.Μιχελάκη και κα Ε. Χριστοφιλοπούλου, στους οποίους και παρουσίασε την κατάσταση.
Σε συνέχεια των πρωτοβουλιών της,  αυτή την Παρασκευή στις 13.00 συναντάται με τους βουλευτές του Νομού Έβρου και εκπροσώπους της Περιφέρειας στο γραφείο της Αντιπεριφερειάρχη Έβρου κας Γ. Νικολάου.
Η επιτροπή θα προσπαθήσει να έχει μια ουσιαστική επαφή με τους εκπροσώπους της πολιτείας και θα ζητήσει την έμπρακτη υποστήριξη τους, στην διεκδίκηση χρηματοδότησης του Δήμου, στην τροποποίηση του νομοθετικού πλαισίου για την ύπαρξη δυνατότητας αξιοποίησης της δημοτικής περιουσίας, στην ακτοπλοϊκή σύνδεση του νησιού με τη Νότια Ελλάδα, στην τελωνειακή σύνδεση και την προοπτική  ακτοπλοϊκής σύνδεσης με την Ίμβρο, στην στελέχωση του Κέντρου Υγείας και του Δασονομείου, στην εξασφάλιση λειτουργίας του Υπολιμεναρχείου αλλά και στα μακροχρόνια αναπτυξιακά ζητήματα του νησιού.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

pdf

Πίσω στην κορυφή της σελίδας

Grab this Widget