Πέμπτη 6 Μαρτίου 2014

Ενημέρωση από την έκθεση στο Βελιγράδι

27/2 - 2/3 πραγματοποιήθηκε η έκθεση τουρισμού στο Βελιγράδι, πάντα με το ελληνικό στοιχείο κυρίαρχο. Σαν
Σύλλογος Επαγγελματιών δεν είχαμε σταντ αλλά φιλοξενηθήκαμε στο χώρο του ΕΟΤ και στο σταντ της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας Θράκης.

Φέτος στις Β2Β συναντήσεις με Σέρβους πράκτορες η Σαμοθράκη ήταν στο προσκήνιο καθώς πολλά γραφεία εκδήλωσαν το ενδιαφέρον να εντάξουν το νησί μας στους εναλλακτικούς προορισμούς που είναι ακόμη άγνωστη στο τουριστικό κοινό. Οι Σέρβοι κυριώς προτιμούν τη Χαλκιδική, τις ακτές του Ιονίου, τη Θάσο, όμως  πιστεύουμε ότι τα επόμενα χρόνια όλο και περισσότεροι θα έρχονται στη Σαμοθράκη.

Προωθήσαμε και ενθαρρύναμε κυρίως την επίσκεψη στο νησί μας τον Ιούνιο και το Σεπτέμβριο, καθώς υπάρχουν ακόμη επιδοτούμενα δρομολόγια, το κόστος είναι πιο προσιτό για τον Σέρβο επισκέπτη  και οι τιμές στα καταλύματα συγκριτικά με άλλες περιοχές είναι ανταγωνιστικές. Εϊναι η αρχή για να γίνει ο προορισμός μας γνωστός στις γειτονικές χώρες και χαιρόμαστε που φέτος οι επαγγελματίες υποστηρίζουν τις προσπάθειες που κάνουμε.

Επόμενη και τελευταία στάση για φέτος Βουκουρέστι στις 13/3 - 16/3. Περιμένουμε να δηλώσετε συμμετοχή στο 6984 908 254 και στο 6945  894 107.

http://syepsa.blogspot.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

pdf

Πίσω στην κορυφή της σελίδας

Grab this Widget