Δευτέρα 10 Μαρτίου 2014

Συνέντευξη Δημάρχου Σαμοθράκης στο Radiosamothraki

Συνέντευξη παραχώρησε ο Δήμαρχος Σαμοθράκης κ. Γ.Χανός στον κ. Π.Τσίπο και στην ραδιοφωνική εκπομπή "Πρωινός Απόπλους"
Πατήστε στον παρακάτω σύνδεσμο
http://www.radiosamothraki.gr

7 σχόλια:

  1. ΞΕΝΟΦΩΝ ΚΑΤΣΙΚΙΑΣ10 Μαρτίου, 2014 16:44

    ΝΑ ΣΜΑΖΕΥΤΟΥΝ ΟΛΙ ΟΙ ΣΩΤΗΡΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΦΙΣ ΝΑ ΒΛΕΠ ΤΟΥ ΤΟΥΜΑΡΤΣΣ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝ ΚΑΤ ΓΙΑ ΤΟΥ ΝΗΣΙ ...ΜΑ ΟΥΛ ΚΑΙ ΛΕΓΩ ΓΟΥΛ ΚΑΙ ΒΑΖΟΥ ΚΑΤ ΑΛΦΑΒΙΤΙΚΗ ΣΕΙΡΑ .ΑΝΤΩΝΑΚΙ,ΑΤΖΑΝΟΣ,ΒΙΤΣΑΣ,ΓΑΛΟΤΟΥΜΟΣ,ΠΑΠΑΣ,,ΠΕΤΡΟΥΔΑΣ,ΧΑΝΟΣ ,ΚΑΙ ΒΑΖΩ ΕΓΩ ΔΗΛΑΔΗ ΠΡΟΤΕΙΝΩ,ΜΕΡΙΚΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΠΟΥ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΝ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ...Χ ΓΙΑΝΑΚΟΥΔΗ,ΛΑΖΑΝΔΡΕΑΣ,ΓΕΡΑΜΑΝΗΣ,ΠΟΛΗ,ΡΕΜΠΟΥΤΖΙΑΣ,ΤΣΙΠΟΣ,,ΠΑΠΑΓΙΑΝΑΚΗΣ,ΣΚΑΜΠΑΒΙΡΙΑΣ,,ΓΛΗΝΙΑΣ,ΠΑΛΑΙΟΛΟΓΟΥ,,ΧΑΡΑΝΑΣ,,ΦΩΤΝΟΣ,,ΜΑΥΡΟΓΙΑΝΣ,,ΜΑΝΟΥΣΗΣ,,ΚΥΛΙΜΟΣ,ΣΤΕΡΓΙΟΥ,ΧΑΙΛΑΣ,ΔΗΜΟΣΘΕΝΗΣ,ΒΟΓΙΑΤΖΗΣ..........ΑΜΑ ΞΕΧΑΣΑ ΚΆΠΟΙΟΝ ΑΣ ΜΕ ΣΥΓΧΩΡΈΣΕΙ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΝΩ ΜΕ ΔΟΛΟ ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΞΕΝΟΦΩΝ ΚΑΤΣΙΚΙΑΣ10 Μαρτίου, 2014 20:52

    ΕΊΤΕ ΤΟ ΘΕΛΟΥΝ Η ΔΕΝ ΤΟ ΘΕΛΟΥΝ ΜΕΡΙΚΟΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΟΥΝ ΟΤΙ Ο κ ΧΑΝΟΣ ΕΙΝΑΙ ΧΡΗΣΙΜΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΝΗΣΙ ΒΑΖΩ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΜΟΥ ΚΑΙ ΛΕΩ ΣΤΟΥΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥΣ ΑΣ ΤΟΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΉΣΟΥΝ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΛΉ ΈΝΝΟΙΆ ΤΟ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΏ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΜΠΕΙΡΙΕΣ ,ΓΙΑ ΤΗΝ ΓΝΏΣΗ,ΤΩΝ ΔΊΑΥΛΩΝ ΠΟΥ ΟΔΗΓΟΎΝ ΚΆΠΟΙΟΝ ΣΤΟ ΠΟΛΎΠΛΟΚΟ ΚΑΙ ΔΑΙΔΑΛΩΔΕΣ ΚΡΑΤΟΣ ΤΩΝ ΑΘΗΝΩΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΞΕΝΟΦΩΝ ΚΑΤΣΙΚΙΑΣ10 Μαρτίου, 2014 22:54

    ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΝΑ ΜΠΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κύριε Κατσίκια, ενημερώνουμε εσάς και τους υπόλοιπους αναγνώστες μας ότι επειδή ακολουθούμε την "πολιτική" της εποπτείας των σχολίων για την αποφυγή δυσάρεστων καταστάσεων, ίσως κάποιες φορές να υπάρχει κάποια καθυστέρηση στην δημοσίευσή τους.
      Ζητάμε την την κατανόηση και την υπομονή σας, έτσι ώστε μαζί διαχειριστές κι αναγνώστες να διασφαλίσουμε το μέσο αυτό της ενημέρωσης και επικοινωνίας μας σε όσο το δυνατόν καλύτερο επίπεδο!

      Διαγραφή
  4. ΞΕΝΟΦΩΝ ΚΑΤΣΙΚΙΑΣ12 Μαρτίου, 2014 11:38

    ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΗΜΈΡΩΣΗ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΛΗΡΟΦΌΡΗΣΗ, ΣΑΣ ΣΥΝΈΧΑΙΡΩ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. το αξεπέραστο ταλέντο του κ.Χανού ήταν πάντα η σωστή κρίση και εκτίμηση των ανθρώπων που τον πίστευαν και τον στήριζαν !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ναι, εκτιμούσε πάντα αυτούς που κάνουν κ..τούμπες!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

pdf

Πίσω στην κορυφή της σελίδας

Grab this Widget