Παρασκευή 18 Απριλίου 2014

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε το 1ο τουρνουά Samothraki Sports & Fun


Με επιτυχία ολοκληρώθηκε το 1ο τουρνουά Samothraki Sports & Fun που διοργάνωσε η ΑκαδημίαRookies Basketball Academy σε συνεργασία με το Δήμο Σαμοθράκης και το Δήμο Αλεξανδρούπολης. Στην διοργάνωση συμμετείχαν περισσότερα από 100 παιδιά ηλικίας από 5 έως 15 ετών, που είχαν την ευκαιρία να έρθουν σε επαφή με το άθλημα της καλαθοσφαίρισης λαμβάνοντας μέρος σε προπόνηση της ακαδημίας και σε αγώνες «3 εναντίον 3» που διεξήχθησαν στα πρότυπα των σχολικών αγώνων.

Στόχος του τουρνουά ήταν επίσης η γνωριμία των παιδιών του Έβρου με το νησί του τόπου τους και στο πλαίσιο αυτό επισκέφθηκαν τον Αρχαιολογικό Χώρο Παλαιόπολης και άλλα σημεία πολιτιστικού ενδιαφέροντος.
Γονείς και παιδιά του νησιού υποδέχθηκαν με θέρμη τη πρωτοβουλία της Rookies Basketball Academy και του υπεύθυνου της διοργάνωσης κ. Άγγελου Κεκέ και ζήτησαν τη καθιέρωσή της σε ετήσια βάση.
Θερμές ευχαριστίες απευθύνονται στον κύριο Στέλιο Βραχιόλογου, Πρόεδρο ΑΠΟΚΔΑ, τον κ. Ευάγγελο Λαμπάκη Δήμαρχο Αλεξανδρούπολης, τον κ. Γεώργιο Χανό Δήμαρχο Σαμοθράκης και τον κ. Ιωάννη Γλήνια Πρόεδρο του Συλλόγου Επαγγελματιών Σαμοθράκης.


Πηγή: www.gatzoli.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

pdf

Πίσω στην κορυφή της σελίδας

Grab this Widget