Τετάρτη 2 Απριλίου 2014

Δημοτική Ενωτική Συνεργασία Σαμοθράκης και οι πρώτοι 15 υποψήφιοι Σύμβουλοι


Με γνώμονα την αίσθηση του χρέους απέναντι στον τόπο μου και την εμπιστοσύνη που μου έδειξαν πολλοί συμπατριώτες μου ,αναλαμβάνω μαζί με ικανούς κι άξιους συνεργάτες την δημιουργία ενός νέου Συνδυασμού για τις επερχόμενες Δημοτικές Εκλογές τον Μάιο του 2014 με την επωνυμία
Δημοτική Ενωτική Συνεργασία Σαμοθράκης
Ο Συνδυασμός μας αποτελείται τόσο από έμπειρα στελέχη όσο κι από νέους ανθρώπους που επιθυμούν να προσφέρουν στον τόπο τους κι ελπίζουμε να αποτελέσει τη βάση για την συνεργασία όλων των δυνάμεων του νησιού μας.
Σ΄ αυτές τις εκλογές μαζί με τους συνεργάτες μου καταθέτουμε, γνώση, εμπειρία και διάθεση για προσφορά στο Δήμο μας και καλώ όλες τις Δυνάμεις, που ενδιαφέρονται για ανιδιοτελή κοινωνική προσφορά, που αγωνιούν για το μέλλον του Δήμου μας και νοιάζονται για την πορεία του, σε συσπείρωση και συμπόρευση στην κοινή μας προσπάθεια.
Καταρτίσαμε ένα ψηφοδέλτιο, μέσα από το οποίο έχουν τη δυνατότητα να εκφραστούν όλες σχεδόν οι τοπικές κοινωνικές ομάδες του Δήμου μας, έτσι ώστε να ανταποκριθούμε καλύτερα τόσο στα πολλά και σημαντικά θέματα της καθημερινότητας , όσο και στους μεγάλους στόχους και οράματα που προβάλλουν μπροστά μας για την ανάπτυξη του τόπου μας. 
Χωρίς δεσμεύσεις
Χωρίς εξαρτήσεις…
Με μόνη πηγή δύναμης την εμπιστοσύνη σας
Η Δημοτική Ενωτική Συνεργασία Σαμοθράκης σας καλεί να την στηρίξετε

Οι πρώτοι 15 ανακοινωθέντες υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι:
1. Γαλατούμος Νίκος
2. Παπάς Παναγιώτης
3. Πρόξενος Χρήστος
4. Ρεμπούτζιας Θοδωρής
5. Σκαρλατίδης Θανάσης
6. Βογιατζής Γιάννης
7. Γλήνιας Μιχάλης του Αθανασίου
8. Καπέλα Μαρία
9. Κορδώνια Ευγενία
10. Λαζανδρέας Νίκος
11. Μακρής Νίκος
12. Στεργίου Μανώλης
13. Τραχιώτης Νίκος
14. Χατζηγιαννακούδη Βάσω
15. Μαμουγιώργη Γεωργία


15 σχόλια:

  1. Καλή επιτυχία στο συνδυασμό του κ. Βίτσα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καλή επιτυχία, έστω κι αν χρειάζονται 10 ονόματα ακόμη, φαίνεται ένα καλά δομημένο ψηφοδέλτιο. Έχεις επιστήμονες διαφόρων ειδικοτήτων, ψαράδες, νέους, ηλικιωμένους, υναικες, παλαιοαριστερους, αριστερούς, κεντροαριστερους, οικολόγους. Μπράβο Θανάση Βιτσα, καλά τα πας, χρειβιάζεσαι κεχαγια..... και λίγο από πιο δεξιά κι είσαι κομπλέ. Καλή δύναμη, καλό κουράγιο και καλό αγώνα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μόνο ο Βίτσας ανακοίνωσε ονόματα υποψηφίων συμβούλων οι άλλοι δύο θέλουν να μας κάνουν έκπληξη?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΔΥΟ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ:Πρωτον τα ονόματα μου θυμιζουν το μακρινο 1985 όταν την δευτερη κυριακη χαριζαν τον δημο στον Γιαννακο!Και δευτερο οι ανθρωποι αυτοι ειναι συμβουλοι της σημερινης πλειοψηφιας και ειναι αποτυχημένοι.Ο δε ΒΙΤΣΑΣ ειναι ρυψασπις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Kαλή επιτυχία στον. κ.Βίτσα και το συνδυασμό του, μακάρι το αγαπημένο μας νησί να απεξαρτηθεί οριστικά και αμετάκλητα από αγκυλώσεις του παρελθόντος, αρτηριοσκληρωμένες νοοτροπίες και όψιμους "σωτήρες" νέας γενιάς, αλλά παλαιάς..."κοπής".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Πάντως κάτι πολύ περίεργο συμβαίνει κι απ' ότι φαίνεται ο Βίτσας έχει απέναντί του περισσότερους από δύο !!!
    Οι άλλοι δύο υποψήφιοι (με κρυφούς και φανερούς υποστηρικτές πρώην και νυν ) δεν έχουν κάνει καμία αναφορά στους υποψηφίους συμβούλους τους αν έχουν!
    Καμία αναφορά στο πρόγραμμά τους! Ισχύουν τα παλιά προγράμματα, δεν άλλαξε από τότε τίποτα?
    Δεν έχουν τίποτα να πουν, να ανακοινώσουν κάτι το παραμικρό?
    Μήπως , δεν έχουν σκεφτεί ακόμα πως θα δικαιολογήσουν την στάση τους τόσα χρόνια, που ο ένας ψήφιζε αποφάσεις για να διευκολύνει τάχα τον Χανό (για να του δώσει το δαχτυλίδι) και η άλλη ψήφιζε γιατί δεν καταλάβαινε και μπερδευόταν ?
    Αν δεν μπορούν,όπως οι ίδιοι παραδέχονται, να υποστηρίξουν σωστά και με αξιοπρέπεια την παρουσία τους όπως όφειλαν κι οφείλουν , τότε που πάνε?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. κρατάν κρυμμένα μυστικά και ντοκουμέντα!

      Διαγραφή
  7. καλη επιτυχια στον κ. Βιτσα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ.ΜΠΡΑΒΟ!!!!ΠΡΟΧΩΡΑ ΒΙΤΣΑ...ΠΑΣ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Το τοπίο ακόμα δεν έχει ξεκαθαρίσει,ωστόσο πολλά παιχνίδια παίζονται και δημιουργούν εύλογα ερωτηματικά.Πως εξηγούνται τα παρακάτω:
    -Η συνάντηση του Βίτσα με πρόσωπα της παράταξης του Ατζανού στο Νίκι ?
    -Το αυτοκίνητο του Βίτσα στην περιοχή Άνω Καρυωτών μετά τα μεσάνυχτα?
    -Οι συχνές επαφές Ατζανού -Βίτσα?
    Ιερές συμπτώσεις ή ανίερες συμμαχίες?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΤΙ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΕΧΕΙ Ο Κ.ΒΙΤΣΑΣ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΤΟΥ ΗΤΑΝ ΣΤΟΣ ΑΝΩ ΚΑΡΥΩΤΕΣ ΜΕΤΑ ΤΑ ΜΕΣΑΝΥΧΤΑ; ΠΟΥ ΗΤΑΝ ; ΓΙΑΤΙ ΧΑΙΡΕΤΗΘΗΚΑΝ ΑΤΖΑΝΟΣ ΜΕ ΒΙΤΣΑ; ΚΑΙ ΣΕΝΑ ΠΟΥ ΤΟ ΕΓΡΑΨΕΣ ΣΕ ΕΙΔΑ ΝΑ ΧΑΙΡΕΤΑΣ ΤΟΝ ΑΤΖΑΝΟ.ΓΙΑΤΙ ; ΜΗΠΩΣ ΝΑ ΜΠΟΥΝ ΚΑΙ ΕΘΕΛΟΝΤΕΣ ΝΑ ΨΑΧΝΟΥΝ; ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΦΟΡΑ ΦΙΛΕ ΠΟΥ ΣΧΟΛΙΑΣΕΣ ΣΤΙΣ 5 ΑΠΡΙΛΙΟΥ ΘΕΛΩ ΚΑΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΟ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΜONO ENAS YPOPSIFIOS YPARXEI???????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Θειά Αντωνάκη εσύ πού λιέσαι για; Μι φαίνται ας απουμείν πάλι μον του πάνε κι έλα πνα γείσι γ΄΄ερμ. Παρακαλώ κάποιος να της το μεταφράσει γιατί είναι από αλλού και δυσκολεύεται να καταλάβει γενικά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Φιλε η κυβερνήτες στις αποικιες ηταν ντοπιοι?ΗΑντωνακη αφου ανακαλυψε την Σαμοθρακη στα ...ηντα της θελει να κυβερνησει τους γραφικούς ιθαγενείς.Που βλέπεις το πρόβλημα?

      Διαγραφή

pdf

Πίσω στην κορυφή της σελίδας

Grab this Widget