Κυριακή 6 Απριλίου 2014

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΠΙΚΗΣ ΣΥΡΙΖΑ ΣΑΜΟΘΡΑΚΗΣ



Εν τω μεταξύ ένα σχόλιο του Δημοσθένη Δούκα στο δελτίο ειδήσεων της περασμένης Πέμπτης προκάλεσε την αντίδραση της τοπικής οργάνωσης του ΣΥΡΙΖΑ στη Σαμοθράκη. Ο συντονιστής της οργάνωσης, Δημήτρης Κατεργάρης διαψεύδει τα περί στήριξης της παράταξης προς το πρόσωπο του υποψηφίου δημάρχου του νησιού, Θανάση Βίτσα. Σχετική είναι και η απάντηση του Δημοσθένη Δούκα.

http://www.thrakinet.tv

5 σχόλια:

  1. Τι πρόβλημα έχει αυτός ο Δούκας βρε παιδιά? Γιατί απειλεί? Του είπε κανένας ψέματα και του χρωστά εξηγήσεις? Τους άλλους 2 που ανήκουν κι επίσημα σε κόμματα και είναι μέλη, τους ρώτησε αν έχουν χρίσμα από κόμμα? Βέβαια κι αν έχουν δεν τον αφορά. Τα μέλη των άλλων 2 συνδυασμών αλλά και των συνδυασμών της Αλεξανδρούπολης είναι όλα από παρθενογέννηση κι όλοι οι συνδυασμοί εκεί έχουν δηλώσει αν υποστηρίζονται ή όχι από κόμματα?
    Ποιός είναι αυτός που απειλεί ότι αν μάθει κάτι, ενώ τον διαψεύδουν κι επίσημα θα επανέλθει?
    Αυτό που μπορεί να γίνει είναι το εξής,πριν οι 3 δημοτικοί συνδυασμοί της Σαμοθράκης καταθέσουν επίσημα τις υποψηφιότητές τους θα περάσουν από τον κ Δούκα να ζητήσουν την έγκρισή του!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Γνωστός ο Δούκας και το κανάλι του.Σε όλες τις προηγούμενες εκλογές την ίδια δουλειά έκανε.Φαίνεται προσπαθεί για το καλό του τόπου μας και φοβάται μήπως δεν βγει η Αντωνάκη.Αλήθεια εκείνο το αξιαγάπητο κορίτσι με τα κουτιά από ζαχαροπλαστείο τι περιμένει άραγε;Τον Βίτσα όχι τον Ατζανό μπα ούτε .Μήπως κάτι άλλο;Η συνέχεια στο ΜΕΓΑΛΟ ΚΑΝΑΛΙ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΔΗΜΟΣΘΕΝΗΣ ΔΟΥΚΑ ΓΝΩΣΤΟΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ ΤΩΝ ΤΟΠΙΚΩΝ ΜΕΣΩΝ ΜΑΖΙΚΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΜΕΧΡΙ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΙΔΙΟΤΗΤΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΑΝΑΠΤΥΞΕΙ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ Π.Χ ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΙ ΟΤΙ ΚΑΝΕΝΑ ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΙ ΣΤΗΝ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΤΟΥ ΘΑΝΑΣΗ ΒΙΤΣΑ ΓΙΑΤΙ ; ΠΟΙΟΣ ΤΟΝ ΕΧΕΙ ΔΙΟΡΙΣΕΙ, ΑΠΟ ΠΟΙΟΝ ΠΑΙΡΝΕΙ ΕΝΤΟΛΕΣ, ΚΑΙ ΠΟΙΑ Η ΣΧΕΣΗ ΤΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΣΑΜΟΘΡΑΚΗ ; ΣΤΑ ΔΥΟ ΠΡΩΤΑ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΧΕΣΗ ΤΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΣΑΜΟΘΡΑΚΗ ΜΑΛΛΟΝ ΑΓΑΠΑΕΙ ΠΟΛΥ ΤΟ ΝΗΣΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΠΑΡΑΣΥΡΘΟΥΝ ΟΙ ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΤΟΥ ΨΗΦΙΖΩΝΤΑΣ ΑΚΟΥΤΕ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΜΕΛΗ ΟΙ ΦΙΛΟΥΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ. (Ο ΣΥΡΙΖΑ ΓΙΑ ΤΟΝ Κ.ΔΟΥΚΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΣΑΝ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΜΑΛΛΟΝ ) ΟΠΟΙΟΣ ΛΟΙΠΟΝ ΑΠΟ ΤΟ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ ΤΟΥ Κ.ΒΙΤΣΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟΝ ΑΥΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΕΛΟΣ Η ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΝΑ ΠΕΤΡΟΒΟΛΗΘΕΙ ΔΗΜΟΣΙΑ ΠΡΟΤΕΙΝΩ ΕΓΩ ΕΣΥ ΤΙ ΛΕΤΕ Κ.ΔΟΥΚΑ;ΜΑΛΛΟΝ ΘΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΤΕ ΑΥΡΙΟ ΜΕΘΑΥΡΙΟ ΟΠΩΣ ΑΠΕΙΛΗΣΑΤΕ ΟΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΤΕ ΕΠΙΣΗΣ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΤΕ ΚΑΙ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΩΣΤΕ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΠΡΙΝ ΠΑΜΕ ΝΑ ΨΗΦΙΣΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΣΑΜΟΘΡΑΚΙΤΕΣ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΗ ΜΑΣ ΠΑΡΑΣΥΡΟΥΝ ΚΑΙ ΟΔΗΓΗΘΟΥΜΕ ΣΕ ΛΑΘΟΣ ΠΡΑΞΕΙΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΞΕΝΟΦΩΝΤΑΣ ΚΑΤΣΙΚΙΑΣ02 Μαΐου, 2014 13:01

    Κυριε Δουκα μια και μας είπες ποιον υποψήφιο στηρίζει ο ΣΥΡΙΖΑ δεν μας λες ποιον στηρίζει το ΠΑΣΟΚ η ΝΔ και το ΚΚΕ γιατί μόνο ανεξάρτητους συνδυασμούς διαβάζουμε άντε ρε τζιμάνι κανε τον κόπο να μας ενημερώσεις σωστά μην κάνουμε λάθος στην επιλογή μας
    Συγνώμη που σε βάζουμε στον κόπο και σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων

    ΑπάντησηΔιαγραφή

pdf

Πίσω στην κορυφή της σελίδας

Grab this Widget