Τετάρτη 16 Απριλίου 2014

Ένα δικό μας κορίτσι διαπρέπει στον αθλητισμό!


Στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Tae kown-do I.T.F. 2014 Minsκ Λευκορωσίας  και στην κατηγορία Νεανίδων των 70 Kg διακρίθηκε ένα δικό μας κορίτσι και μας έκανε περήφανους κερδίζοντας το χρυσό μετάλλιο!
Η Παρθένα Μανωλούδη αφού πρώτα κέρδισε το χρυσό μετάλλιο στους Πανελλήνιους αγώνες που διεξήχθησαν  στα Μέγαρα Αττικής  στις 2 Μαρτίου, κέρδισε το εισιτήριο για τους Πανευρωπαϊκούς αγώνες στο Μίνσκ της Λευκορωσίας  αποκτώντας κι εκεί το Χρυσό Μετάλλιο στην κατηγορία των 70 Kg.
H Νένα, όπως την φωνάζουν τα αγαπημένα της πρόσωπα, γεννήθηκε στην Γερμανία το 1998. Άρχισε τον αθλητισμό σε ηλικία 7 μόλις  ετών ξεκινώντας με το άθλημα του   KICKBOXING SEMI -LEICHT KAI VOLL ΚΟΝΤΑΚΤ  μέχρι το 2010 όπου μαζί με την οικογένειά της επέστρεψαν στην Ελλάδα κι εγκαταστάθηκαν μόνιμα στην Θεσσαλονίκη.
Περνώντας στο άθλημα του Taekwondo  ΤΚD-ITF η μικρή Νένα διαπρέπει και κατακτά το ένα μετά το άλλο μετάλλιο!
Το 2011 παίρνει  το χρυσό μετάλλιο στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα TKD-WTF στην Χαλκίδα.
Τον Μάρτιο του 2014 κατακτά το πρώτο μετάλλιο στους Πανελλήνιους αγώνες φτάνοντας στο Μινσκ της Λευκορωσίας κι ανεβαίνοντας στο ψηλότερο βάθρο της κατηγορίας της κατακτώντας ένα ακόμα χρυσό μετάλλιο αυτή τη φορά το Πανευρωπαϊκό !
Εμείς ευχόμαστε να πάει ακόμα πιο ψηλά και να σηκώσει την σημαία μας και στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα!

Καλή επιτυχία!

1 σχόλιο:

  1. ΚΑΤΣΙΚΙΑΣ ΞΕΝΟΦΩΝΤΑΣ17 Απριλίου, 2014 00:43

    ΜΠΡΑΒΟ ΚΟΡΙΤΣΑΡΑ ΚΑΙ ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ ΠΟΥ ΜΕΓΑΛΏΝΟΥΝ ΤΕΤΟΙΑ ΠΑΙΔΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

pdf

Πίσω στην κορυφή της σελίδας

Grab this Widget