Τετάρτη 20 Αυγούστου 2014

''Βούλιαξαν'' Χαλκιδική,Θάσος και Σαμοθράκη. Δείτε τι έδειξε έρευνα για την χρήση κινητών



Πήραν φωτιά τα κινητά και ιδιαίτερα το mobile internet κατά την διάρκεια του Δεκαπενταύγουστου. Έλληνες και ξένοι επισκέπτες έκαναν ρεκόρ στη χρήση του κινητού τηλεφώνου.

Σύμφωνα με έρευνα που έκανε η Cosmote, καταγράφηκε αύξηση ρεκόρ της τάξης 96% στην κίνηση των δεδομένων κατά την διάρκεια του Δεκαπενταύγουστου με τους συνδρομητές της εταιρείας αλλά και ξένους επισκέπτες να κάνουν χρήση του δικτύου 3G και 4G περισσότερο από ποτέ. 

Συγκεκριμένα, τα στοιχεία της εταιρείας δείχνουν ότι εντυπωσιακή ήταν κυρίως η αύξηση στην κίνηση του 4G δικτύου η οποία φαίνεται να υπερτριπλασιάστηκε ενώ η κίνηση αυξήθηκε συνολικά κατά 33% το πρώτο δεκαπενθήμερο του Αυγούστου, σε σχέση με την αντίστοιχη περίοδο του πέρισυ.
Σημαντική ήταν και η χρήση του δικτύου της εταιρείας από ξένους επισκέπτες, η οποία εμφανίζεται αυξημένη κατά 7,6% σε σχέση με το 2013. Η πλειοψηφία τους προήλθε από την Ιταλία, ενώ οι ελληνικοί προορισμοί ήταν ιδιαίτερα δημοφιλείς και στους επισκέπτες από τη Γερμανία και το Ηνωμένο Βασίλειο.
Σε ποια νησιά όμως το mobile internet πρωταγωνίστησε την περίοδο του Δεκαπενταύγουστου;
Τα στοιχεία ανέδειξαν πρωταθλήτριες στην κίνηση δεδομένων την Πάρο όπου η χρήση data σχεδόν διπλασιάστηκε σε σχέση με πέρυσι (+91%), την Μύκονο με την χρήση data να σημειώνει αύξηση 73% και τέλος την Χαλκιδική η οποία σημείωσε αύξηση εκείνη την περίοδο 16%. 
Τέλος, η Σαμοθράκη, η Θάσος και η Ικαρία μιλάνε ασταμάτητα και έρχονται πρώτες στην αύξηση χρήσης υπηρεσιών φωνής με ποσοστά 22%, 16% και 6% αντίστοιχα.
fpress.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

pdf

Πίσω στην κορυφή της σελίδας

Grab this Widget