Τρίτη, 23 Σεπτεμβρίου 2014

ΤΡΙΤΗ 23 Σεπτεμβρίου 2014 ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ! Από την Ε.Γ. του Ν.Τ. ΑΔΕΔΥ Έβρου


Συναδέλφισσες – Συνάδελφοι,
Για πρώτη φορά μία κυβέρνηση πηγαίνει στα δικαστήρια ένα τριτοβάθμιο συνδικαλιστικό όργανο και πετυχαίνει με αρωγό τη δικαιοσύνη να βγάλει παράνομη και καταχρηστική την απεργία – αποχή που είχαμε κηρύξει εναντίον του άδικου για τις ζωές μας και άχρηστου για τους Έλληνες πολίτες νόμου της αξιολόγησης των δημοσίων υπαλλήλων.
Αυτή η κίνηση της κυβέρνησης δείχνει για πολλοστή φορά ότι δεν έχει πείσει κανέναν για την αξία αυτού του νόμου και ότι δεν είχε άλλον τρόπο για να αντιμετωπίσει όλους εμάς τους δημοσίους υπαλλήλους που σταθήκαμε ενωμένοι απέναντι του.
Μπορεί να χάσαμε μια δικαστική μάχη, αλλά η ενότητά μας και ο μαζικός αγώνας μας αναδεικνύονται νικητές σ’ αυτόν τον πόλεμο. Στο πλευρό μας έχουμε και όλους τους Έλληνες συμπολίτες μας που πλέον έχουν καταλάβει ότι ο συγκεκριμένος νόμος το μόνο που έχει σκοπό να φέρει είναι νέες απολύσεις και υποβάθμιση των υπηρεσιών του δημοσίου προς την εξυπηρέτησή τους.
Ο πόλεμος όμως συνεχίζεται και η καλύτερη απάντηση θα είναι να συνεχίσουμε να αγωνιζόμαστε όλοι μαζί ξεκινώντας νέες μάχες από την απεργία αυτής της Τρίτης (23-09-2014).
Την Τρίτη απεργούμε και φωνάζουμε ότι:
Ø  δεν μας πτοεί καμιά δικαστική απόφαση. ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ.
Ø  οι συνδικαλιστικοί αγώνες δεν ποινικοποιούνται. Είναι ΕΡΓΑΣΙΑΚΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ.
Ø  συνεχίζουμε να διεκδικούμε λύσεις στα εργασιακά, μισθολογικά και ασφαλιστικά μας αιτήματα.
Ø  αγωνιζόμαστε να προστατέψουμε τα δημόσια κοινωνικά αγαθά. ΟΧΙ στις ΙΔΙΩΤΙΚΟΠΟΙΗΣΕΙΣ των Νοσοκομείων, των Τελωνείων….. ΟΧΙ στο ξεπούλημα του δημόσιου πλούτου.
Ø  συμπαραστεκόμαστε τις καθαρίστριες του Υπουργείου Οικονομικών για τις οποίες την ίδια μέρα (23-09-2014) εκδικάζεται η προσφυγή του Δημοσίου κατά της αρχικής απόφασης που τις  δικαιώνει.


ΟΧΙ ΑΛΛΕΣ ΑΠΟΛΥΣΕΙΣ ΣΕ ΔΗΜΟΣΙΟ ΚΑΙ ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΤΟΜΕΑ
ΝΑΙ ΣΕ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ

Απεργούμε - Διεκδικούμε

     

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

pdf

Πίσω στην κορυφή της σελίδας

Grab this Widget