Πέμπτη 4 Σεπτεμβρίου 2014

6 και 7 Σεπτεμβρίου 2014 ΠΑΙΔΙΑΤΡΟΣ στο Κέντρο Υγείας Σαμοθράκης



Η COSMOTE στο πλαίσιο της ενέργειας της
«Ο κόσμος μας, εσύ» - «Στηρίζουμε τις ακριτικές περιοχές», σε συνεργασία με τη ''Ομάδα Αιγαίου'' σε συνέχεια σχετικής επικοινωνίας και συνεννόησης με τον Δήμο Σαμοθράκης και το Κέντρο Υγείας της Σαμοθράκης, θα πραγματοποιήσει ακόμα μια επίσκεψη στη Σαμοθράκη, για την πραγματοποίηση εξετάσεων στον παιδικό πληθυσμό του νησιού.

Η Ομάδα Αιγαίου, αστική μη κερδοσκοπική εταιρεία, δραστηριοποιείται πάνω από δέκα οκτώ χρόνια στα μικρά και ακριτικά νησιά του Αιγαίου προσφέροντας σε εθελοντική πάντοτε βάση και σε συνεργασία με τους κατά τόπους ιατρικούς συλλόγους και φορείς, κοινωνικές και ιατρικές υπηρεσίες πραγματοποιώντας τόσο ένα 12ήμερο Διάπλου το Μάιο όσο και τριήμερες επισκέψεις κατά τη διάρκεια του υπόλοιπου έτους.

Οι ιατρικοί έλεγχοι θα πραγματοποιηθούν στο Κέντρο Υγείας της Σαμοθράκης, το ΣΑΒΒΑΤΟ 6 ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ 7 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ. Κατά τη διάρκεια των επισκέψεων, η Ομάδα θα πραγματοποιήσει ιατρικές εξετάσεις στην ειδικότητα της ΠΑΙΔΙΑΤΡΙΚΗΣ.
Κατά τη διάρκεια της παραμονής μας στη Σαμοθράκη, θα λειτουργήσουν ιατρεία της παραπάνω ειδικότητας, και ο Παιδίατρος θα εξετάσει όλο τον παιδικό πληθυσμό, καθώς και θα παραχωρήσει το σχετικό πιστοποιητικό που ζητείται από τα σχολεία στην αρχή της σχολικής χρονιάς.

Τα ωράρια των ιατρείων θα διαμορφωθούν ως εξής:

Σάββατο 6/9
09.00-14.00 και 18.00-20.00

Κυριακή 7/9
09.00-13.00

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

pdf

Πίσω στην κορυφή της σελίδας

Grab this Widget