Παρασκευή, 26 Σεπτεμβρίου 2014

Aποτελέσματα του προγράμματος Νέοι Αγρότες 2014 - Όλα τα ονόματα

Εντάσσονται στο πρόγραμμα πρώτης εγκατάστασης νέων γεωργών, και οι επιλαχόντες. Έτσι 11.116 παραγωγοί ως 40 ετών εντάσσονται στο πρόγραμμα Νέοι Αγρότες 2014.
Το αποτέλεσμα της προσπάθειας του Υπουργείου ήταν να ενταχθούν πλήρως ως δικαιούχοι 3.224 επιλαχόντες και να διασφαλιστεί ένα ποσό της τάξης των 54,4 εκατ. ευρώ, έτσι ώστε οι εντασσόμενοι να ανέλθουν στους 11.116 δικαιούχους με 194,39 εκατ. ευρώ συνολικό ποσό ενίσχυσης στο πρόγραμμα.
Η προκήρυξη 2014 είχε ευρεία απήχηση, ενώ με παρέμβαση της
πολιτικής ηγεσίας του υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων επισπεύστηκαν όλες οι διαδικασίες για την έγκριση των αιτήσεων που πληρούσαν τα κριτήρια ένταξης στο πρόγραμμα, ενώ διασφαλίστηκαν και τα απαιτούμενα κονδύλια προκειμένου να ενταχθούν σε αυτό και οι επιλαχόντες.
Στο καινούργιο Πρόγραμμα Αγροτικής Ανάπτυξης 2014-2020 έχουν προβλεφθεί κοινοτικά κονδύλια ύψους 240 εκατ. ευρώ για τη χρηματοδότηση του προγράμματος Νέων Αγροτών. Ηδη, καταβάλλεται προσπάθεια ώστε οι νέες προκηρύξεις να αρχίσουν να ανακοινώνονται από το 2015 σύμφωνα με το δελτίο τύπου.
Συμπληρώστε την αίτηση αξιολόγησης ή επικοινωνήστε με την εταιρία Αγροσύμβουλος για να ενημερωθείτε πλήρως για το Πρόγραμμα Νέοι Αγρότες 2014 για: τις προϋποθέσεις, το ύψος ενίσχυσης τα δικαιολογητικά Ακολουθεί ο πίνακας με τους δικαιούχους και τα ποσά ανά περιφέρεια.Πατήστε στον παρακάτω σύνδεσμο για να σας βγάλει τα ονόματα αναλυτικά:
http://agrosimvoulos.gr


Πηγή: Agrosimvoulos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

pdf

Πίσω στην κορυφή της σελίδας

Grab this Widget