Παρασκευή 10 Οκτωβρίου 2014

Πρόσκληση για εγγραφή στο Μητρώο ΕΥΔ-ΠΑΑ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΕΒΡΟΥ
ΓΡΑΦΕΙΟ ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ

ΔΕΛΤΙΟ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ
Το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, αντιλαμβανόμενο τις αυξημένες ανάγκες των κτηνιατρικών υπηρεσιών του Έβρου λόγω της έξαρσης της ευλογιάς των προβάτων, και την έλλειψη μόνιμου προσωπικού, καλεί, μεταξύ
άλλων ειδικοτήτων, όσους κτηνιάτρους δύνανται να εργαστούν με «μπλοκ» παροχής υπηρεσιών, να εγγραφούν στο μητρώο προμηθευτών – παρεχόντων υπηρεσίες της Ειδικής Υπηρεσίας Διαχείρισης του Προγράμματος «Αγροτική Ανάπτυξη της Ελλάδας 2007-2013»  (ΕΥΔ/ΠΑΑ).
Πρόκειται για ανοιχτή πρόσκληση σε κάθε ενδιαφερόμενο φυσικό ή νομικό πρόσωπο για εγγραφή στον κατάλογο προμηθευτών – παρεχόντων υπηρεσίες της ΕΥΔ/ΠΑΑ.
Το κάλεσμα αυτό, άλλη μία απόρροια των συντονισμένων ενεργειών του Αντιπεριφερειάρχη Έβρου Δημήτριου Πέτροβιτς προς το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, αποτελεί θετική εξέλιξη για την αντιμετώπιση της ευλογιάς των προβάτων στην Περιφερειακή Ενότητα Έβρου.
Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται για περαιτέρω πληροφορίες στην ΕΥΔ/ΠΑΑ, Μονάδα Δ’, Λεωφόρος Αθηνών 58, 10441, Αθήνα, τηλ.: 210-5275047, fax: 210-5275124, email: ichantzaras@mou.gr και mkakava@mou.gr
Αναλυτικά το κείμενο της πρόσκλησης είναι αναρτημένο στην ιστοσελίδα http://www.agrotikianaptixi.gr .



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

pdf

Πίσω στην κορυφή της σελίδας

Grab this Widget