Τετάρτη 29 Οκτωβρίου 2014

Επιστολή Ουζουνίδη για τις μετακινήσεις των ομάδων από και προς Σαμοθράκη



Κοσμάς Πανταζής

-  Επιστολή στην οικογένεια Μανούση, ιδιοκτήτρια των πλοίων που εκτελούν τα δρομολόγια Αλεξανδρούπολη - Σαμοθράκη και αντιστρόφως, απέστειλε ο βουλευτής των Ανεξάρτητων Ελλήνων Μαρίνος Ουζουνίδης.
Με την επιστολή αυτή ζητά να εξεταστεί το ενδεχόμενο να παρέχεται δωρεάν μετακίνηση με τα πλοία της εταιρείας σε όλες τις ομάδες του νοτίου ομίλου της Α' Κατηγορίας ΕΠΣ Έβρου, στην οποία αγωνίζεται φέτος και η ομάδα ΣΑΟΣ του νησιού.
Διευκρινίζεται ότι η παράκληση του βουλευτή Έβρου
δεν αφορά σε δωρεάν μετακίνηση μόνο της συγκεκριμένης ομάδας, που θα χρειαστεί να κάνει συνολικά στην χρονιά εννέα ταξίδια στο ηπειρωτικό τμήμα του νομού Έβρου αλλά όλων των ομάδων, η καθεμιά από τις οποίες θα χρειαστεί να πάει μια φορά και στην Σαμοθράκη.
Αναλυτικά η επιστολή:
«Αξιότιμη οικογένεια κ. Μανούση,
Είναι σημαντικό ότι τα τελευταία χρόνια το νησί της Σαμοθράκης διαθέτει μία ποδοσφαιρική ομάδα που δίνει τη δυνατότητα στα νέα παιδιά να ασχοληθούν με ένα ομαδικό άθλημα που αγαπάνε σε αγωνιστικό επίπεδο και συγχρόνως να αθληθούν. 
Ωστόσο, η γεωγραφική θέση του νησιού δημιουργεί προβλήματα σε όλες τις ομάδες του Έβρου, οι οποίες αναγκάζονται να δίνουν συχνά μεγάλα χρηματικά ποσά προκειμένου να μετακινηθούν στους τόπους όπου διεξάγονται οι αγώνες για να συμμετέχουν σε αυτούς. Λόγω των οικονομικών δυσκολιών της χρονικής περιόδου που διανύουμε, τα έξοδα μετακίνησης των ομάδων είναι δυσβάστακτα.
Μέσω της επιστολής μου αυτής, κάνω έκκληση να δείξετε το κοινωνικό σας πρόσωπο και να καταβάλλεται κάθε δυνατή προσπάθεια προκειμένου να παρέχεται δωρεάν μετακίνηση από και προς την Σαμοθράκη σε όλες τις ποδοσφαιρικές ομάδες που αγωνίζονται φέτος στον ίδιο όμιλο. Θεωρώ ότι η ομάδα ¨ΣΑΟΣ¨ Σαμοθράκης είναι η καλύτερη διαφήμιση σε όλο τον Έβρο για την εταιρεία σας. Η οικονομική σας στήριξη θα είναι σημαντική για τα νέα παιδιά ώστε να συνεχίσουν να αγωνίζονται, θέτοντας υψηλούς στόχους.
Με εκτίμηση,
Ο Βουλευτής Έβρου 
Ουζουνίδης Δ. Μαρίνος».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

pdf

Πίσω στην κορυφή της σελίδας

Grab this Widget