Τετάρτη 29 Οκτωβρίου 2014

Συμπληρωματικές αιτήσεις αμπελοπαραγωγών

Από τη Διεύθυνση Αγροτικής Οικονομίας & Κτηνιατρικής Έβρου γίνεται γνωστό στους
ενδιαφερόμενους παραγωγούς που είναι εγγεγραμμένοι στο αμπελουργικό μητρώο της περιοχής ευθύνης της, ότι από τις 15 Οκτωβρίου έως τις 30 Νοεμβρίου 2014 θα παραλαμβάνονται συμπληρωματικές Αιτήσεις – Υπεύθυνες Δηλώσεις για το πρόγραμμα «Αναδιάρθρωση και μετατροπή των αμπελουργικών εκτάσεων στην Ελλάδα» περιόδου 2014-2015.



Δικαίωμα αίτησης έχουν οι ενδιαφερόμενοι παραγωγοί που είναι εγγεγραμμένοι στο αμπελουργικό μητρώο της ΔΑΟΚ Έβρου και έχουν νόμιμα  φυτεμένες αμπελουργικές εκτάσεις, καθώς και εκείνοι που αιτούνται δικαιώματα από το Εθνικό Αποθεματικό (αιτήσεις για δικαιώματα από Εθνικό Αποθεματικό μέχρι τις 15 Δεκεμβρίου).
Η ΔΑΟΚ Έβρου εκδίδει αποφάσεις έγκρισης στους παραγωγούς οι οποίοι συμμετέχουν στο πρόγραμμα για τα μέτρα:
εκρίζωση/αναφύτευση, φύτευση με δικαίωμα αναφύτευσης ή από μεταβίβαση και βελτίωση τεχνικών διαχείρισης.
Για τους παραγωγούς οι οποίοι αιτούνται να ενταχθούν στο πρόγραμμα με δικαιώματα τα οποία θα λάβουν από το Εθνικό Αποθεματικό  με την καθιερωμένη κατανομή δικαιωμάτων από τη Δ/νση ΠΑΠ  Δενδροκηπευτικής στις αρχές του 2015, δεν εκδίδεται απόφαση έγκρισης μέχρι να κοινοποιηθεί η κατανομή των δικαιωμάτων και η κατανομή των συμπληρωματικών κονδυλίων από τη Δ/νση ΠΑΠ Δενδροκηπευτικής.
Περισσότερες πληροφορίες για τα απαιτούμενα δικαιολογητικά οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να βρουν στην ιστοσελίδα της Περιφερειακής Ενότητας Έβρου www.peevrou.eu, στη διαδρομή Υπηρεσίες Π.Ε. Έβρου => Δ/νση Αγροτικής Οικονομίας & Κτηνιατρικής => Ανακοινώσεις.

Γραφείο Τύπου Περιφερειακής Ενότητας Έβρου
Καραολή & Δημητρίου 40
681 00, Αλεξανδρούπολη
Τηλ.: 25513-50452



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

pdf

Πίσω στην κορυφή της σελίδας

Grab this Widget