Τετάρτη 8 Οκτωβρίου 2014

Η "Δύναμη της Πίστης" και η επίσκεψη του Josef Ackermann στην Σαμοθράκη

Δημοσιεύουμε το παρακάτω Δελτίο τύπου που μας προωθήθηκε από τον Σύλλογου Επαγγελματιών Σαμ/κης

Υπεύθυνη Επικοινωνίας: Κατερίνα Παπαρνάκη
Κιν: 00306941545351
Email: info@arsinoedethrace.com
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
«Κορυφαίες εκδηλώσεις στο νησί της Σαμοθράκης με τίτλο «Η Δύναμη της Πίστης»
Το  νησί της Σαμοθράκης φιλοξενεί μεγάλες εκδηλώσεις το Σάββατο 11 και Κυριακή 12 Οκτωβρίου 2014 με τίτλο “Η Δύναμη της Πίστης”, Σαμοθράκη 2014, το Οικονομικό Φόρουμ Θράκης,
την επίδειξη υψηλής ραπτικής της εταιρίας ‘Αρσινόη της Θράκης’ αλλά και την τελετή βράβευσης από το Δήμο Σαμοθράκης.
Στις 11 Οκτωβρίου και ώρα 18.00, στο Πνευματικό Κέντρο Χώρας θα διεξαχθεί από το Οικονομικό Φόρουμ Θράκης, στρογγυλή Τράπεζα με θέμα: «Η Πράξη είναι Προτιμότερη από τη Θεωρία», με κεντρικό ομιλητή τον Dr. Josef Ackermann, Πρώην Πρόεδρος της Deutsche Bank και ομιλητής το Θανάση Βίτσα, Δήμαρχο Σαμοθράκης, τον κ. Νίκο Δημοσθένους, επιχειρηματία, τον κ. Γεώργιο Ντόλιο, υφυπουργό εσωτερικών, τον κ. Γεώργιο Παυλίδη, Περιφερειάρχη Αν. Μακ. & Θράκης, τον Δρ. Ευριπίδη Στυλιανίδη, βουλευτή Ροδόπης και τον. Κ. Μιχάλη Χρυσοχοΐδη, υπουργός υποδομών μεταφορών και δικτύων.
Η ατζέντα συζήτησης περιλαμβάνει τις θεματικές: ανάπτυξη, υποδομές, πολιτισμός & τουρισμός για το νησί της Σαμοθράκης και για την ευρύτερη περιοχή. Συντονίζει ο δημοσιογράφος της Καθημερινής, Πάσχος Μανδραβέλης.
Αμέσως μετά στον ίδιο χώρο θα πραγματοποιηθεί επίδειξη μόδας, υψηλής ραπτικής με τίτλο «Arsinoe’s Nymphs», από την διεθνούς φήμης εταιρεία AdT «Arsinoe de Thrace» που θα παρουσιάσει δημιουργίες της εμπνευσμένης από την ιστορία της Σαμοθράκης και ιδιαίτερα από το σπουδαίο άγαλμα της Νίκης και από την βασίλισσα Αρσινόη της Θράκης.
Η εταιρία «Arsinoe de Thrace» πήρε το όνομά της από την βασίλισσα της Θράκης και της Αιγύπτου,
 Αρσινόη, μια εξέχουσα προσωπικότητα της ιστορίας, η οποία πρόσφερε σημαντικό έργο στον παγκόσμιο πολιτισμό, όπως η ίδρυση της Βιβλιοθήκης της Αλεξάνδρειας.
Την επίδειξη μόδας θα παρουσιάσει η Βίκυ Μπαφατάκη, Αρχαιολόγος – Δημ/φος, Γενική Γραμματέας των Διεθνών Βραβείων Giuseppe Sciacca.
Στις 12 Οκτωβρίου και ώρα 10:3, στο Πνευματικό Κέντρο Χώρας θα γίνει τελετή τιμητικής διάκρισης από το Δήμο Σαμοθράκης προς τον Dr. Josef Ackermann.
Την τελετή θα κλείσει η Παιδική Χορωδία Σαμοθράκης και ο Παιδικός Χορευτικός Σύλλογος Σαμοθράκης
η σειρά εκδηλώσεων «η Δύναμη της Πίστης», με χαρακτήρα καλλιτεχνικό, πολιτικό και πολιτισμικό, στρέφει την προσοχή στο νησί της Σαμοθράκης, καθώς καλεσμένοι από την Ελλάδα και το εξωτερικό, μεταξύ αυτών ο Πρόεδρος, Αιδ. Του Βατικανό & Καθηγητής Bruno Lima, ο διάσημος Έλληνας σκηνοθέτης Γιάννης Σμαραγδής και η σολίστ Ζωή Τηγανούρια θα επισκεφτούν το νησί. Οι καλεσμένοι θα ξεναγηθούν στις αρχαιότητες και τις φυσικές καλλονές της Σαμοθράκης.
Η Σαμοθράκη είναι ένα από τα πιο σημαντικά νησιά παγκοσμίως, όχι μόνο για την φυσική ιδιομορφία του, άλλα για τον αρχαιότερο πολυπολιτισμικό της Ευρώπης. Είναι το Νησί της Νίκης και της Βασίλισσας Αρσινόης.
Η εκδήλωση πραγματοποιείται υπό την αιγίδα των:
Δήμου Σαμοθράκης,
Υπουργείου Διοικητικής Μεταρρύθμισης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης
και με την ευγενική συμμετοχή των Διεθνών Βραβείων Giuseppe Sciacca.
*Επισυνάπτεται το βιογραφικό του Dr. Josef Ackermann.






5 σχόλια:

  1. Η ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΠΡΩΤΑ-ΠΡΩΤΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΡΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΓΛΩΣΣΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΓΡΑΦΗ.Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ ΝΑ ΒΡΕΙ ΑΛΛΟΝ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΟΛΟΓΟ ΓΙΑΤΙ ΝΟΗΜΑ ΔΕΝ ΒΓΑΙΝΕΙ Η ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΤΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΕΝΤΑ ΟΛΗ ΤΗΝ ΩΡΑ ΚΑΙ ΝΑ ΔΕΙ ΤΙΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΤΟΥ.ΕΚΤΟΣ ΚΑΙ ΑΝ ΛΟΓΩ ΕΠΟΧΗΣ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΑΣΧΟΛΗΘΟΥΝ ΜΕ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗ ΓΡΑΦΗ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΗΣ ΜΟΔΑΣ.ΗΜΑΡΤΟΝ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. το ότι ο επιχειρηματίας σε επίσημο δελτίο τύπου αναφέρεται πριν από τους υπουργούς μιας κυβέρνησης θέλει να μας δείξει κάτι??????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ναι ρε δειχνει την εμπαθεια την δικη σου και των ομοιων σου!Ο επειχηριματιας που αναφαιρεις δημιουργει για την Σαμοθρακη εσυ τι κανεις εκτος από μιζερια?Και επιτελους όταν αναφαιρεσε σε προσωπα γραψε με το ονομα σου !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ένα σχολιο προς τον υπευθυνο του μπλοκ τα ανωνυμα σχολια που περιεχουν υπονοουμενα και αιχμες κατά προσωπων πρεπει να ειναι ελεγχομενα γιατι δεν πρεπει ο καθενας πισω από την ανωνιμια να γραφει ότι θελει!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Φωτάκη Παναγιώτα10 Οκτωβρίου, 2014 21:54

    Ο κ. Josef Ackermann αποτελεί μία από τις ισχυρότερες προσωπικότητες παγκοσμίως αφού βρίσκεται στην κορυφή των λίγων που "κυβερνούν" και διαχειρίζονται τα έθνη....Δεν είναι τίποτα κρυφό όλοι πλέον γνωρίζουμε πως λειτουργεί ο κόσμος, τα οικονομικά και πολιτικά συστήματα. Σε αυτό το πλαίσιο πραγματικά αποτελεί παράδοξο και ενδεχομένως σημειολογικά "αντιαισθητικό" το στήσιμο του σκηνικού της "στέψης" και περιττή η δημιουργία του μύθου του ευεργέτη.....άλλωστε δεν υπάρχει καμία συναισθηματική φόρτιση σε επενδύσεις απλά συμβατικά "μέσα", υποχρεώσεις, δικαιώματα, αντισταθμιστικά μέτρα κ.λ.π. και εμπλεκόμενα μέρη τα οποία ο καθένας από τη δική του πλευρά διαπραγματεύεται προς τον συμφέρον του μία συναλλαγή. Τα υπόλοιπα αποτελούν αστειότητες....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

pdf

Πίσω στην κορυφή της σελίδας

Grab this Widget