Δευτέρα 27 Ιουνίου 2011

14η Συνεδρίαση Δημοτικού Συμβουλίου Σαμοθράκης με ένταση κι αποχωρήσεις

Γι' άλλη μια φορά η διάρκεια του συμβουλίου τράβηξε σε μάκρος, με εκτενή ενημέρωση από την πλευρά του Δημάρχου κου Χανού και την ανάλυση των 23 θεμάτων της ημερήσιας διάταξης κι όχι μόνο.
Στη 14η συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Σαμοθράκης απουσίαζε ο Πρόεδρός του κ. Χατζηστεφάνου και την Προεδρία ανέλαβε η κα Γιαννέλου. Επίσης σημειώνουμε την απουσία του κ. Γερονικολάκη η οποία πλέον είναι μόνιμη. Ο Δήμαρχος κατά την ενημέρωση που έκανε, υποσχέθηκε ότι στο επόμενο διάστημα, έως τα μέσα Ιουλίου θα υπάρξουν θετικές εξελίξεις όσο αφορά τα θέματα των σφαγείων, του κάμπινγκ και των σκουπιδιών.
Ψηφίστηκε ο νέος οργανισμός εσωτερικής υπηρεσίας και επιτέλους μπορούμε να ελπίζουμε ότι ο Δήμος θα κινηθεί και στο θέμα της αναδιοργάνωσής του.
Πολλά από τα θέματα είχαν τυπικό χαρακτήρα, όπως συνήθως κι άλλα πιο ουσιαστικό.Το θέμα που άναψε τα αίματα ήταν η λειτουργία και χωροθέτηση του ΚΤΕΟ , όπου η κα Αντωνάκη αν και υποστήριξε τη λειτουργία του, κατηγόρησε την πλειοψηφία ότι η επιλογή του χώρου αποτελεί "εξόφληση προεκλογικών γραμματίων" μια κατηγορία που απεύθυνε και κατά των υπεύθυνων συμβούλων για την καθαριότητα και την προετοιμασία του κάμπινγκ και των ιαματικών, στους κους Γλήνια και Κεχαγιόγλου, ότι προσέλαβαν τα αδέρφια , τους φίλους και τους ψηφοφόρους τους. Η πλειοψηφία αντιδρώντας στις κατηγορίες εξήγησε ότι η επιλογή του συγκεκριμένου χώρου για το ΚΤΕΟ εκτός του ότι παραχωρείται δωρεάν από τον ιδιοκτήτη του κ. Αποστολούδια, έχει όλες τις προϋποθέσεις, ενώ για τις προσλήψεις που έγιναν ήταν απαραίτητο να γίνουν για να ολοκληρωθεί η προετοιμασία των εγκαταστάσεων του κάμπινγκ και των ιαματικών έγκαιρα.
Η συζήτηση ξέφυγε εκτός ελέγχου, με τον κ. Γλήνια να διαμαρτύρεται έντονα για τα όσα τους κατηγόρησε η εκπρόσωπος της μειοψηφίας και από την άλλη την κα Αντωνάκη να απαντά στο ίδιο ακριβώς ύφος. Στο σημείο αυτό διακόπηκε η συνεδρίαση με τη μείζονα μειοψηφία να αποχωρεί. Στη συνέχεια όμως η κα Γιαννέλου λόγω προεδρίας, και ο κ. Λαζανδρέας επέστρεψαν στη συνεδρίαση. Η επιστροφή της κας Γιαννέλου, ήταν όμως προσωρινή αφού όπως, είπε, ενοχλήθηκε επειδή κάποιοι γέλασαν.
Εμείς θέτουμε το ερώτημα στους δημοτικούς μας συμβούλους πως αλλιώς θα μπορούσε να αντιδράσει κάποιος παρακολουθώντας αυτή την κατάσταση αν όχι γελώντας?
Περιμένουμε απ' όλους μια σοβαρότερη προσέγγιση των προβλημάτων που απασχολούν τους δημότες και προτάσεις οι οποίες θα επιλύουν και δεν θα περιπλέκουν τις καταστάσεις!

11 σχόλια:

  1. Δεν φταίνε αυτοί που γελάνε αλλά αυτοί που προκαλούν το γέλιο!
    Μη θίγεστε λοιπόν, αλλά σοβαρευτείτε για να μη γελάει ο κόσμος μαζί σας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. βεβαια ο αρθρογράφος εντέχνως παραποιεί την αλήθεια.μπερδεύει τα θέματα μεταξύ τους και την σειρά που συζητήθηκαν.ή δεν ήταν παρών ή εκτελεί υπηρεσία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Για το ποτήρι της Αντωνάκη δεν θα πεί κανένας τίποτα? άντε στο επόμενο εύχομαι να πετάει πέτρες.Ψυχραιμία κορίτσια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. κάθε φορά και καλύτερα!
    Ωραία εκπροσώπηση έχουμε!
    Πάντως όσοι παρακολουθούμε τις συνεδριάσεις δεν μπορούμε να έχουμε κανένα παράπονο, είναι θεαματικές!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ναι, η σειρά σας πείραξε, οτι γίνεστε ρεζίλι δεν το βλέπετε?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΓΙΑΝΝΕΛΟΥ ΠΟΛΥ28 Ιουνίου, 2011 18:12

    ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ.
    ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΠΙΟ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΟΙ.

    ΓΙΑΝΝΕΛΟΥ ΠΟΛΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Φαίνεται ότι κάποιοι δεν μπορούν να αντιληφθούν το ποια είναι η πραγματικότητα και το πόσο πολύ εκτίθενται με τις ενέργειές τους. Προσεχτικοί πρέπει να είναι αυτοί που επιλέχθηκαν ως εκπρόσωποί μας από όποιο συνδυασμό κι αν προέρχονται, και να σταματήσουν να προσβάλουν με την στάση τους αυτούς που τους επέλεξαν. Η τελευταία συνεδρίαση δεν τιμάει ΚΑΝΕΝΑ από τους εκλεγμένους!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ξέχασε ο αρθρογράφος να αναφέρει το ποτήρι? αυτό εννοείται όταν λέτε ότι δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα το κείμενο?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Το ήθος και την συμπεριφορά του Χανού τα είδαμε και τα γνώρισαν όλοι όσοι συμμετείχαν στο διευρυμένο συμβούλιο των δύο Δήμων στην Σαμοθράκη.Αυτό το ρεζιλίκι και εκτός χωρικών ορίων Σαμοθράκης γιατί το κουκουλώσαμε; Μήπως λέω , μήπως όλα του Χανού και της παράταξής του είναι προμελετημένα; Ακόμη και οι εντάσεις; Γιατί ο κ. μεγάλος δήμαρχος και πανεπιστήμων δεν μαζεύει τους τραμπουκους του;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ναι κι έσταξε η ουρά σας!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ap'oso parakolouthoume kai oi sunedriaseis tou sumvouliou Alexpolis den einai pio iremes kai politismenes! Ki autoi mallon paradeigma pros apofugi einai!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

pdf

Πίσω στην κορυφή της σελίδας

Grab this Widget