Σάββατο 28 Μαΐου 2011

Συνεδρίαση Δημοτικού Συμβουλίου

Μειωμένη η προσέλευση των πολιτών αυτή τη φορά στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου που πραγματοποιήθηκε εχθές. Μάλλον η θεματολογία της ημερήσιας διάταξης δεν ήταν αρκετή για να «τραβήξει» το ενδιαφέρον του κόσμου!
Μεταξύ των δημοτών που παρακολούθησαν την συνεδρίαση ήταν και ο πρώην Δήμαρχος κ. Πετρούδας .
Τα θέματα στην πλειοψηφία τους εγκρίθηκαν και οι αιτήσεις πολιτών που εκκρεμούσαν και από προηγούμενες συνεδριάσεις συζητήθηκαν.
Η κα Αντωνάκη, σχετικά με τον εορτασμό της παγκόσμιας ημέρας περιβάλλοντος στις 5 Ιουνίου, πρότεινε να δημιουργηθούν ομάδες εθελοντών και με τη βοήθεια και των συνεργείων καθαριότητας του Δήμου, να πραγματοποιηθεί μια εκστρατεία καθαριότητας των ακτών μας.
Ένταση δημιουργήθηκε κατά τη συζήτηση των αιτήσεων παραχώρησης εκμετάλλευσης παραλιών.
Το αίτημα του Συλλόγου Φίλων Βουνού για να παραχωρηθεί το σχολείο των Θερμών και να το χρησιμοποιήσουν ως έδρα τους, προκάλεσε κάποιον προβληματισμό.
Οι αιτήσεις για υδροδότηση αντιμετωπίσθηκαν με μεγαλύτερη προσοχή απ’ ό,τι συνήθως !
Τέλος έντονα σχολιάσθηκε και χαρακτηρίσθηκε έως και υπερβολική η ανακοίνωση από την πλευρά του Δήμου σχετικά με τις αυθαίρετες κατασκευές πολιτών που έχουν καταλάβει κοινόχρηστους χώρους.

4 σχόλια:

  1. tha summetexei kai xrysa mas i mono tin protasi ekane?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δεν θα υπάρχει συμμετοχή δημοτών στο δημοτικό συμβούλιο όσο ο δήμαρχος δεν ανέχεται δεύτερη γνώμη. Η απαραίτητη αυτενέργεια των δημοτών στον δήμο μας είναι εναπυθήμητη. Ο κ. πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου έχει πάρει σαφείς οδηγίες να μή δίνει το λόγο ούτε καν σε ομαδικά υπομνήματα!
    Βέβαια υπάρχουν και αυτόκλητοι υποστηριχτές του κ. δημάρχου που έχουν "ζωντανή παρουσία" στα δημοτικά συμβούλια χωρίς να είναι εκλεγμένοι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. τι να λεμε τωρα;;;ο προεδρος και ο προεδρος,,,εγινε και αυτος ανθρωπος και δεν αφηνει τους αλλους να μιλησουν ουτε τους δινει το λογο!!!!εκει που ηθελε ο δημαρχος να φτιαξει την παραλια απο τα αυθαιρετα και εβγαλε και ανακοινωση ....τωρα τα μασαει.ΦΑΝΤΑΣΟΥ ΤΙ ΤΟΥ ΕΙΠΑΝ...ΔΕΝ ΤΟΛΜΑΕΙ ΤΩΡΑ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΡΕ ΕΧΕΤΕ ΠΟΛΥ ΠΛΑΚΑ ΕΣΕΙΣ ΕΚΕΙ ΣΤΗΝ ΣΑΜΟΘΡΑΚΗ!! ΚΑΝΟΝΙΣΤΕ ΜΗ ΠΑΡΕΤΕ ΤΑ ΗΝΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΘΕΑΤΡΟ ΤΟΥ ΔΗΜΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΟΡΕΣΤΙΑΔΟΣ ΓΙΑΤΙ ΚΑΤΑ ΕΚΕΙ ΠΑΤΕ!!!ΞΕΧΑΣΑΤΕ ΟΤΙ Ο ΛΑΟΣ ΣΑ ΕΞΕΛΕΞΕ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΥΠΗΡΕΤΗΣΕΤΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ; ΚΑΙ ΕΣΥ ΔΗΜΑΡΧΕ ΑΛΛΑΞΕ ΠΟΡΕΙΑ ΓΙΑΤΙ Η ΠΑΛΙΟΜΟΔΙΤΙΚΗ ΣΤΑΣΗ ΣΟΥ ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΑΝ ΒΡΕΘΕΙΣ ΠΡΟΚΑΛΕΙ ΕΜΕΤΙΚΕΣ ΤΑΣΕΙΣ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΣΕ ΑΚΟΝΕ ΕΙΤΕ ΕΙΝΑΙ ΑΛΕΞΠΟΛΗ ΕΙΝΑΙ ΣΑΜΟΘΡΑΚΗ!!!!ΔΟΥΛΕΙΑ ΛΟΙΠΟΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΙΛΙΚΙΑ ΓΙΑΤΙ ΗΔΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΤΑΙ ΤΟ ΚΙΝΗΜΑ ΑΓΑΝΑΚΤΗΣΜΕΝΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΝΕΤΕ ΧΡΟΝΙΑ ΝΑ ΒΓΕΙΤΕ ΚΑΦΕΝΕΙΟ ΑΝ ΣΥΝΕΧΙΣΕΤΕ ΕΤΣΙ!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

pdf

Πίσω στην κορυφή της σελίδας

Grab this Widget