Σάββατο 4 Ιουνίου 2011

Αύριο, όλοι μαζί μπορούμε να κάνουμε την διαφορά!


Φέτος, 5 Ιουνίου, Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος, στέλνουμε ένα μήνυμα δράσης για το Περιβάλλον. Όλοι μαζί - ομάδες πολιτών, οικογένειες, ΜΚΟ, δήμοι, περιφέρειες - καθαρίζουμε δάση, παραλίες, πάρκα, πλατείες, δρόμους, γειτονιές.
Η Πολιτεία ανταποκρίνεται στους δραστήριους και ευαισθητοποιημένους πολίτες. Υποστηρίζει και αναδεικνύει κάθε πρωτοβουλία. Στόχος: μία δράση σε κάθε γωνιά της χώρας!
Υπό την αιγίδα της Α.Ε. του Προέδρου της Δημοκρατίας, κυρίου Κάρολου Παπούλια.

 



Εδώ οι Δήμοι  της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης που συμμετέχουν

Και δεν ξεχνάμε την πρόσκληση του Δήμου μας γι' αύριο

Κυριακή 5 Ιουνίου

Ημέρα Περιβάλλοντος

Καθαρίζουμε παραλίες


Ώρα συγκέντρωσης 8.30 π.μ. στο Λιμεναρχείο στην Καμαριώτισσα

η δράση υποστηρίζεται και από τον Σύλλογο Επαγγελματιών Σαμοθράκης

 

2 σχόλια:

  1. χατζηγιαννακο΄θδη05 Ιουνίου, 2011 23:13

    Παρά το γεγονός ότι το νησί αντιμετωπίζει πολλά προβλήματα ειδικότερα στον τομέα της καθαριότητας και παράτο γεγονός ότι σήμερα είναι παγκόσμια ημέρα περιβάλλοντος δυστυχώς παρά τις εκκλήσεις για συμμετοχή στον καθαρισμό των παραλιών η συμμετοχή ηταν ελάχιστη. Και η απορία μου είναι η εξης. Πως μπορούμε να παραμένουμε απαθείς? Σήμερα πίστευα ότι εμείς οι μεγαλύτεροι θα δίναμε το καλό παράδειγμαστους νεότερους ώστε και αυτοί αύριο να γίνουν υπεύθυνοι πολίτες και να καταλάβουν ότι χωρίς ασφαλές περιβάλλον δεν υπάρχει μέλλον.Λυπάμαι πραγματικά για την πλήρη αδιαφορία λαι για το γεγονός ότι δεν έχουμε καταλάβει ότι όλοι μαζί μπορούμε να κάνουμε τις ζωές τις δικές μαςαλλά ιδιαίτερα να βελτιώσουμε τις ζωές των παιδιών μας.Ας αναλογιστούμε που θα ζήσουν αυτά τα παιδιά. Καιμόσο για ρτους συλλόγους ηλυπάμαι που το λέω η συμμετοχή τους ήταν μηδαμινή.Όσο για την δικαιολογία δεν μπορούσα δεν τους καλύπτει διότι ότι θέλουμε το μπορούμε. Ας ελπίσουμε ότι θα αφυπνιστούμε και ας οργανόσουμε και άλλες εξκστρατίες με την συμμετοχή όλλων διότι δεν πρέπει να σκεφτόμαστε το περιβαλλον μία φορά το χρόνο αλλά να επαγρυπνούμε για το καλό όλων μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ευτυχώς που όλοι θα "υποστήριζαν" την δράση αυτή! που και να μην την υποστήριζαν!!! Σύλλογοι και φορείς, άφαντοι, ντροπή! Μεγάλα λόγια όπως πάντα! Οι επαγγελματίες που ήταν????

    ΑπάντησηΔιαγραφή

pdf

Πίσω στην κορυφή της σελίδας

Grab this Widget