Σάββατο 4 Ιουνίου 2011

Στηρίξτε τα ελληνικά προϊόντα

Πρόταση-λύση στην οικονομική κρίση από το «Κίνημα Πολιτών»
Λύση στην οικονομική ύφεση μέσα από τη στήριξη των ελληνικών προϊόντων, των εγχώριων επιχειρήσεων, καθώς και των αγροτών που τα παράγει προωθεί το «Κίνημα Πολιτών».

Με σύνθημα «Καταναλώνουμε ό,τι παράγουμε» προτρέπουν τους καταναλωτές να επιλέγουν και να προτιμούν τα ντόπια προϊόντα, στοχεύοντας στο να μείνουν τα χρήματα στην ελληνική αγορά και έτσι να στηριχτούν οι επιχειρήσεις και να διατηρηθούν οι θέσεις εργασίας.

Αυτήν την πρωτοβουλία ανέλαβαν να στηρίξουν όπως αναφέρει το ‘Εθνος, επτά αλυσίδες σουπερμάρκετ: «ΑΒ Βασιλόπουλος, «Σκλαβενίτης», «My Market», «Βερόπουλος», «Θανόπουλος», «Γαλαξίας» και «Χαλκιαδάκης».
newsbeast.gr

1 σχόλιο:

  1. Είναι η μόνη λύση για να ανοίξουν δουλειές. Αλλιώς τα παιδιά δεν θα έχουν. Είναι πολλά που μπορούμε να προσέξουμε. Τσιγάρα, τρόφιμα καλλυντικά (ναι καλλυντικά, υπάρχουν 4 ελληνικές εταιρίες όπως πχ apivita, korres, mastichshop, και άλλη μία)τετράδια, σαπούνια, σοκολάτες, μπισκότα, χαρτιά, και πλήθος άλλα όλα με κωδικό 520.. Παρακαλώ τους διαχειριστές του blog κάθε μέρα ας βάζουν μαζί με τα άλλα και 1 σχετική ανάρτηση. Η κρίση είναι και στο χέρι μας

    ΑπάντησηΔιαγραφή

pdf

Πίσω στην κορυφή της σελίδας

Grab this Widget