Τρίτη 26 Ιουλίου 2011

Παραλία Καμαριώτισσας!

Κάθε χρόνο το ίδιο πρόβλημα, όποιος κι αν ήταν ή είναι υπεύθυνος για τον χώρο της παραλίας (δήμος, Λ. Τ., ΟΛΑ), αν δεν απευθυνθεί ο σύλλογος σε αυτούς κανείς δεν διατίθεται να διορθώσει, συμμαζέψει, επισκευάσει τις ντουζιέρες και τα αποδυτήρια στην παραλία της Καμαριώτισσας απέναντι από το λιμεναρχείο.
Φεύγοντας χθες ο πρόεδρος του συλλόγου Γ. Γλήνιας για προσωπικές δουλειές εκτός Σαμοθράκης του ζήτησα αν μπορέσει και δει τον κύριο Σκεύα να του μιλήσει για το θέμα μήπως κι επιληφθεί έστω κι Αυγουστιάτικα.
Σας επισυνάπτω τις φωτο όπου φαίνεται ότι η μια ντουζιέρα δεν λειτουργεί καν, η άλλη δεν έχει πρόβλημα, όσο για τα αποδυτήρια το ένα έγινε διαμπερές από τους τσογλαναραίους που δεν σέβονται τίποτα από την δημόσια ή ξένη περιουσία, το άλλο δεν κλείνει η πόρτα του, πρέπει να την κρατάς και το τρίτο λειτουργεί ευτυχώς ακόμη κανονικά. Μην πούμε ότι από πάνω ο ήλιος βαράει κατακούτελα, δεν προνόησε κανείς τόσα χρόνια μια καλαμιά να βάλει επάνω. Σε άλλες παραλίες <<εξωτικές>>... εντός Ελλάδας έχουν φτιάξει ολόκληρα οικήματα για αυτόν τον σκοπό. Δεν θα έπρεπε να υπάρχουν και σε άλλες τοποθεσίεςστην ευρύτερη περιοχή αποδυτήρια με ντουζ;
Ειρηναίος Παπαντίδης












Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

pdf

Πίσω στην κορυφή της σελίδας

Grab this Widget