Τετάρτη 22 Φεβρουαρίου 2012

Η Περιφέρεια ΑΜ-Θ σε διεθνή έκθεση τουρισμού της Σόφιας

Από το anti-typos.blogspot.com

Στη διεθνή έκθεση τουρισμού «Holiday and Spa», που πραγματοποιήθηκε στη Σόφια στη Βουλγαρία από τις 16 έως τις 18 Φεβρουαρίου, συμμετείχε η Περιφέρεια ΑΜ-Θ. σε μια προσπάθεια να αυξηθεί το κύμα τουριστών από τη γειτονική χώρα.Στο περίπτερό της Περιφέρειας, το οποίο οργανώθηκε από τα στελέχη της Περιφερειακής Ενότητας Δράμας, υπήρχε συνεχής προβολή οπτικοακουστικού υλικού, μοιράστηκαν έντυπα και τουριστικά φυλλάδια, και προβλήθηκαν τα κρασιά και άλλα προϊόντα της περιοχής μας. Στο πλαίσιο προβολής του τουριστικού προϊόντος της Περιφέρειας δόθηκε με επιτυχία συνέντευξη τύπου του Αντιπεριφερειάρχη Δράμας, κ. Γιάννη Ξανθόπουλου, κατά τη διάρκεια της οποίας μοιράστηκε έντυπο υλικό προβολής. Υπήρξε παρουσίαση της Περιφέρειας και ειδικά των νησιών μας Θάσου και Σαμοθράκης ενώ μεταδόθη τηλεοπτικό μήνυμα, κάλεσμα επίσκεψης στην περιφέρειά μας του αντιπεριφερειάρχη Πολιτισμού – Τουρισμού Κώστα Παπακοσμά.
Καθόλη τη διάρκεια της έκθεσης πραγματοποιήθηκαν συναντήσεις με επαγγελματίες του τουρισμού και δημοσιογράφους, δόθηκαν συνεντεύξεις στην κρατική βουλγαρική τηλεόραση αλλά και σε ιδιωτικά μέσα ενημέρωσης έντυπα και ηλεκτρονικά.
Οι επαγγελματίες της Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης είχαν την ευκαιρία να έλθουν σε επαφή με επιχειρηματίες από τη Βουλγαρία. Το περίπτερο της Περιφέρειας επισκέφθηκαν ο Υπουργός Οικονομίας, Ενέργειας και Τουρισμού της Βουλγαρίας, κ. Traikov, ο Πρέσβης της Ελλάδας στη Βουλγαρία, κ. Σταματόπουλος, Πρεσβευτές άλλων χωρών, πλήθος επαγγελματιών από το χώρο του τουρισμού καθώς και πολλοί ιδιώτες.

http://anti-typos.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

pdf

Πίσω στην κορυφή της σελίδας

Grab this Widget