Δευτέρα 20 Φεβρουαρίου 2012

Δήλωση της Ελένης Τσιαούση για τα δημοσιεύματα που αφορούν τα παρακρατηθέντα έξοδα κίνησης.

Αλεξανδρούπολη 19-02-2012
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Επειδή τις δύο τελευταίες ημέρες δημοσιοποιήθηκαν σε τοπικά και Αθηναϊκά ΜΜΕ κείμενα και κριτικές που αφορούν το πρόσωπο μου, τα οποία αποτελούν επιτομή παραπληροφόρησης και συνωμοσιολογιών θεωρώ υποχρέωσή μου να απευθυνθώ με τη δήλωσή μου αυτή στους πολίτες καλής πίστης και κοινής λογικής για να βγάλουν μόνοι τους τα συμπεράσματά τους.
Στις 16/02/12 δημοσιοποιήθηκε απόφαση του προέδρου του Πολυκοινωνικού Αλεξανδρούπολης σύμφωνα με την οποία εγκρίνεται η καταβολή σε εμένα ποσού ύψους 13.390,71 ευρώ ως οφειλή του πρώην ΚΕΠΑΚΥ για παρακρατηθέντα έξοδα κίνησης.
Από το σημείο αυτό, άρχισε η έντεχνη και συντεταγμένη διοχέτευση συκοφαντιών προς το πρόσωπό μου με στόχο να πλήξουν την πολιτική μου ηθική.
Για την αποκατάσταση της αλήθειας βεβαιώνω ότι το ποσό αυτό αντιστοιχούσε σε παράνομη και αυθαίρετη παρακράτηση του νόμιμου μισθού μου από την διοίκηση του ΚΕΠΑΚΥ μέχρι και τον Σεπτέμβριο του 2009 (ημερομηνία όπου κατέθεσα υποψηφιότητα ως βουλευτής του ΠΑΣΟΚ). Ύστερα από προσφυγή μου, το Ελεγκτικό Συνέδριο και το Νομικό Συμβούλιο του Κράτους με δικαίωσαν και εκδόθηκε εντολή να μου καταβληθεί το ποσό.
Κακοπροαίρετοι αρχιερείς συκοφαντιών και συνωμοσιών θεώρησαν ότι εγώ ύστερα από τη δικαίωσή μου θα απαιτούσα το ποσό.
Επειδή έκριναν σύμφωνα με το ύψος και τα μέτρα τους. Αν περίμεναν λίγο και δεν ήταν τόσο βιαστικοί θα διαπίστωναν ότι επειδή θεωρώ πως το νόμιμο πρέπει να έχει και ηθική βάση θα προχωρούσα όπως ήδη έκανα στις 17/02/12 στην αποποίηση του ποσού παραχωρώντας συγχρόνως το δικαίωμα στο νομικό πρόσωπο διοχέτευσης του στα συσσίτια των Μητροπόλεων Αλεξανδρουπόλεως και Διδυμοτείχου.

2 σχόλια:

  1. Κυρία Τσιαούση,
    την "επιτομή παραπληροφόρησης και συνωμοσιολογιών" και την "έντεχνη και συντεταγμένη διοχέτευση συκοφαντιών" που τα είδατε; Γράψαμε κάτι διαφορετικό απ’ αυτά που και εσείς η ίδια παραδέχεστε;

    Είμαστε "κακοπροαίρετοι αρχιερείς συκοφαντιών και συνωμοσιών" επειδή γράψαμε ένα γεγονός που και εσείς η ίδια επιβεβαιώνετε;

    Όσο για τα "έκριναν σύμφωνα με το ύψος και τα μέτρα τους" και "αν περίμεναν λίγο και δεν ήταν τόσο βιαστικοί", για ποιο λόγο να περιμέναμε; Εμείς δεν ήμασταν βιαστικοί, εσείς αργήσατε…
    Και η απορία που θα μείνει στον κόσμο είναι: αν δεν έπαιρνε δημοσιότητα το θέμα τι θα κάνατε τελικά;

    http://alexpolisonline.blogspot.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Kapoioi mporei na viastikanna milisoun alla kapoioi alloi pali den kseroume ti tha ekanan telika an oi proigoumenoi den milagan!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

pdf

Πίσω στην κορυφή της σελίδας

Grab this Widget