Κυριακή 18 Μαρτίου 2012

Συγκέντρωση ακροδεξιών στην Αλεξανδρούπολη

Από τον κ.Β.Σπιτάλα

Επαληθεύονται οι πληροφορίες που διατυπώθηκαν από τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ κ. Τσίπρα το πρωί της Κυριακής στο κανάλι του ΣΚΑΙ ότι σ΄ αυτές τις εκλογές θα προσπαθήσουν κάποιοι μηχανισμοί να δημιουργήσουν φόβο και σύγχυση στους Έλληνες ψηφοφόρους. Σήμερα Κυριακή 18-3-2012 στην πόλη μας, στην Αλεξανδρούπολη ξενόφερτοι «νεοναζί» από την Καβάλα, έκαναν μια άριστα προετοιμασμένη εμφάνιση. Ένα πούλμαν στην παραλία δίπλα στον φάρο, «ξεφόρτωσε» μια ομάδα, κυρίως νέων ανδρών, με πανό που έγραφε «Πατριωτική Κίνηση Καβάλας». Οι απρόσκλητοι αυτοί επισκέπτες που συναντήθηκαν με άλλους τόσους ιθαγενείς «εθνικόφρονες», αφού συντάχθηκαν και αντάλλαξαν χαιρετισμούς και φώναξαν «φιλολαϊκά» συνθήματα, όπως, «ο στρατός να πάρει την κατάσταση στα χέρια του», έκαναν και πορεία στην πόλη μας. Την ίδια ώρα έγινε και μια μικρότερη σε
όγκο «αντισυγκέντρωση» μπροστά στο δημαρχείο της πόλης μας από «αντιφασίστες»!
Κάποιες παρατηρήσεις:
1. H πόλη μας δεν είναι συνηθισμένη σε τέτοιες συγκεντρώσεις ακροδεξιών.
2. Οι ξενόφερτοι διαδηλωτές είναι προφανές ότι έρχονται για να υποκαταστήσουν την έλλειψη ντόπιων . . . .
3. Όλη αυτή η ιστορία σίγουρα εντάσσεται σ’ ένα ευρύτερης οργάνωσης σχέδιο, ίσως από πίσω να βρίσκονται και «σπόνσορες»!
4. Η όλη εκδήλωση ήταν άρτια οργανωμένη, μόνο που απουσίαζαν σχεδόν παντελώς οι γυναίκες, ίσως έτσι και να ήθελαν!
5. Η όλη διοργάνωσή ήταν άρτια σχεδιασμένη, επιτελικά . . . (δύο σειρές περιφρούρηση με ενδοσυνεννόηση, ιεραρχία με αρχηγούς και υπαρχηγούς).
6. Η αστυνομική δύναμη και στη συγκέντρωση και στην αντισυγκέντρωση ήταν ασυνήθιστα πολυπληθής.
Οι εντυπώσεις στον κόσμο ήταν, ξάφνιασμα και απορία στην αρχή και κατόπιν σιωπηρή αποδοκιμασία! Σε κάποιους παλιότερους ίσως να θύμισαν άλλες τέτοιες «λαμπρές» εποχές που η δημοκρατία και οι ατομικές ελευθερίες ήταν στον γύψο!
Τα σύμβολα που κυριάρχησαν ήταν οι ελληνικές σημαίες!
Αλήθεια προσέξατε ότι στα περισσότερα αυθαίρετα κτίσματα κοτσάρουν και μια

Ελληνική σημαία προφανώς για να γλυτώσουν την κατεδάφιση; Κάποιοι εκτός από την σημαία χτίζουν και ένα εκκλησάκι δίπλα στο κτίσμα για διπλή προστασία!

6 σχόλια:

  1. Πατριωτική κίνηση Καβάλας ονομάζονται, από που βγαίνει ότι είναι φασίστες και νεοναζί; Αλλά πολλοί και μόνο στο άκουσμα των λέξεων πατρίδα, πατριωτικό, ορθόδοξο, ορθοδοξία, Ελλάδα, ελληνικό βγάζουν σπυράκια. Στη Φινλανδία συγκυβερνούν οι ακροδεξιοί ως πρώτο νομίζω κόμμα, στη Γαλλία έτυχε να περάσουν και στον δεύτερο γύρο, στην Αυστρία ο Χάιντερ κυβέρνησε. Ευτυχώς οι λαοί αυτοί δεν έπαθαν τίποτα. Εμείς πάθαμε όμως. Παρέλαβαν από την επταετία πλεόνασμα, μικρό βέβαι αλλά πλεόνασμα και κατάφεραν να μας υπερχρεώσουν σε σημείο που μας έχουν δώσει επί 2 χρόνια τώρα σε μια διεθνή δικτατορία και μάλιστα άνθρωποι που συγγενεύουν με την αριστερά.
    Επειδή κάποιοι θα πουν ότι και στην Ελλάδα συγκυβέρνησε η ακροδεξιά, το ΛΑΟΣ δηλαδή. ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ. Από πότε ένα κόμμα που θέλει να λέγεται πατριωτικό και το ονομάζουν ακροδεξιό οι υπόλοιποι θα παρέδιδε την Πατρίδα του σε κατοχικό καθεστώς; Οι πρόγονοι μας πολλές φορές πολέμησαν για να απελευθερώσουν αυτή την Πατρίδα και εμείς, η δική μας γενιά καθοδηγούμενοι από την γενιά των <>... του Πολυτεχνείου βάλαμε μέσα τους κατακτητές, χωρίς να καταδικαστεί ποτέ κανείς εις θάνατον για εσχάτη προδοσία.
    Καλώ τους Έλληνες να μην ξεσηκωθούν την άλλη Κυριακή στις παρελάσεις, τσου θέλουν για να τις καταργήσουν. Θα έχουνπολλές ευκαιρίες την επόμενη περίοδο να ξεσηκωθούν ενόψει των εκλογών.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. http://patriotikikinisikavalas.blogspot.com/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΕΠΙΔΟΞΟΙ ΣΩΤΗΡΕΣ ΤΗΣ ΣΑΜΟΘΡΑΚΗΣ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΑ ΟΛΗΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ, ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΡΟΟΔΟΥ, ΠΟΥ ΜΑΣ ΣΩΖΟΥΝ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ 1967-1973, ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ.
    ΑΡΚΕΤΑ ΜΑΣ ΣΩΣΑΤΕ ΚΑΙ ΜΑΣ ΥΠΟΔΟΥΛΩΣΑΤΕ ΣΕ ΦΙΛΟΥΣ ΚΙ ΕΧΘΡΟΥΣ.
    ΤΑ ΛΕΕΙ ΣΩΣΤΑ Ο ΕΙΡΗΝΑΙΟΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Από που κι ως που "επανάσταση" η ΜΑΥΡΗ ΕΠΤΑΕΤΙΑ?
    Όχι ρε παιδιά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Διαβαζω για σπονσορες και διπλη γραμμη περιφρουρισης...Ντροπη σου τη σχεσει εχει η ελληνικη σημαια με τα αυ8ερετα>? δεν μπορω να καταλαβω το σκεπτικο σου. Κριμα γιατι εισαι ενα ακομα κομματι του σαπιου σηστηματος που επικρατη.. εισαι ενα ακομα παπαγαλακη, εισαι ενα ακομα ανθροπακη που πρωτα γραφη και μετα σκεπτετε.Δεν σε γνοριζω προσοπικα και ουτε θελω να σε γνορισω.. ενας συλλογος ειναι και τπτ παραπανω δεν ανικουμε πουθενα. ακολουθουμε την καρδια και την ελληνικη σημεα ειναι τοσο κακο που νιοθουμε πατριοτες ? ειναι τοσο κακο που λεμε την αλη8εια ? εγω παντος ειδα κοσμο να χειροκροτη εσυ σε αλλη πολη μαλλον εισουν εκεινη την ημερα και απο οτι καταλαβα σε πιραξε πολυ.. σε ευχαριστω

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Από τα πιο άκυρα άρθρα που έχω διαβάσει τελευταία, με εντελώς αυθαίρετα και γελοία συμπεράσματα. Αντίληψη μηδέν. Ο Θεός να τον κάνει δημοσιογράφο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

pdf

Πίσω στην κορυφή της σελίδας

Grab this Widget