Τρίτη 8 Μαΐου 2012

Ο Καμμένος στη Σαμοθράκη-Ποια θέματα του έθεσε ο Δήμαρχος

Για μία ώρα και πλέον ο Πρόεδρος των "Ανεξάρτητων Ελλήνων" Πάνος Καμμένος έμεινε σήμερα στο νησί της Σαμοθράκης, μετά την περιπετειώδη μετακίνησή του.
Με φουσκωτό σκάφος έφθασε στην Καμαριώτισσα από την Αλεξανδρούπολη, χαιρέτησε δεκάδες άτομα που τον περίμεναν στο λιμάνι και πήγε στην Χώρα για να ψηφίσει.
Στην επιστροφή του πέρασε από τα καφενεία της Καμαριώτισσας και συνομίλησε με τους κατοίκους.
Σε ένα καφέ έκατσε και συνομίλησε και με τον Δήμαρχο του νησιού Γιώργο Χανό που του παρέδωσε έγγραφο στο οποίο έθετε τα σημαντικότερα αιτήματα του νησιού. Χαρακτηριστικά ο κ. Χανός του έθεσε τα προβλήματα: - Της Προστασίας του Φυσικού Περιβάλλοντος -Την εκμετάλευση των φυσικών πόρων, γεωθερμία, αιολική ενέργεια, ηλιακή, ιαματικές πηγές. -Την διαχείρηση των υδάτινων πόρων για ανάπτυξη της γεωργίας. -Αρδευτικά έργα. -Ακτοπλοική σύνδεση -Λιμενικά έργα σε Λάκκωμα, Θέρμα και Καμαριώτισσα. -Δημιουργία Αεροδρομίου. -Λειτουργία πλήρης του Κέντρου Υγείας Σαμοθράκης. -Τα προβλήματα που δημιουργεί η κατάργηση του Τελωνείου. -Η αξιοποίηση μέσο προγραμμάτων της Δημοτικής περιουσίας. -Η ανάδειξη των αρχαιολογικών χώρων στο νησί και η δημιουργία νέου Μουσείου. -Η συγκράτιση του πληθυσμού με κίνητρα που θα δωθούν στο νησί.
Ο Πάνος Καμμένος απαντώντας στον Δήμαρχο τόνισε πως για αυτό το λόγο επέλεξε την Σαμοθράκη στο να ψηφίσει για να δείξει πόσο σημαντική την θεωρεί. Υποσχέθηκε ότι σύντομα θα ξαναεπισκεφθεί τη Σαμοθράκη για πιο ουσιαστική παρουσία. Δηλώσεις στην Σαμοθράκη «Οι Ανεξάρτητοι Έλληνες, από ένα κίνημα πολιτών, που γεννήθηκε πριν δυο μήνες, μετατράπηκε σ' ένα τυφώνα, που σαρώνει τη μεταπολίτευση, που κατακρημνίζει τα κόμματα-υπηρέτες των διεθνών τοκογλύφων. Ξημερώνει μια νέα ημέρα για τη Ελλάδα, για τους Ανεξάρτητους Έλληνες» δήλωσε ο πρόεδρος του κόμματος Ανεξάρτητοι Έλληνες, Πάνος Καμμένος, εξερχόμενος από το 300ο εκλογικό τμήμα στη Σαμοθράκη, όπου μετέβη για να ψηφίσει.
Ο κ. Καμμένος, δικαιολογώντας την απόφασή του να ηγηθεί του ψηφοδελτίου στον Έβρο, τόνισε: «Επιλέξαμε, σαν πρόεδρος να είμαι υποψήφιος στη Θράκη, για να δείξουμε την ιδιαίτερη σημασία που έχει η προστασία της εθνικής κυριαρχίας και ψηφίζω στη Σαμοθράκη για να δείξουμε την ιδιαίτερη σημασία της νησιωτικότητας. Από σήμερα παίρνουμε πίσω την Ελλάδα μας».


πηγή:http://www.faros24.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

pdf

Πίσω στην κορυφή της σελίδας

Grab this Widget