Κυριακή 29 Ιουλίου 2012

Μια όμορφη εκδήλωση με ...άδοξο τέλος


Χθες βράδυ και στο πλαίσιο του πολιτιστικού προγράμματος "Καβείρια 2012" το χορευτικό τμήμα του Πολιτιστικού - Μορφωτικού Συλλόγου Άνω Κώμης Κοζάνης, μας τίμησε με την παρουσία του παρουσιάζοντας χορούς και τραγούδια  της Μακεδονίας.
Η παρουσίαση των μελών του χορευτικού και της ορχήστρας ήταν εξαιρετική μεταδίδοντας τη ζωντάνια και  κέφι τους σ' όσους βρέθηκαν στην εκδήλωση αυτή.  Οι Μακεδόνες με τους σκοπούς και τα τραγούδια τους ξεσήκωσαν τους θεατές κι απέσπασαν δικαίως το θερμό χειροκρότημά τους.

Δυστυχώς την όμορφη βραδιά ήρθαν να χαλάσουν οι έντονες φωνές και οι διαμαρτυρίες 2 εξοργισμένων περίοικων διακόπτοντας άδοξα και αδικαιολόγητα την εκδήλωση.
Βέβαια κατά την γνώμη μας οι διοργανωτές όφειλαν να επιληφθούν του θέματος κι όχι να παρακολουθούν απλά ως θεατές, γιατί ο χώρος της "Πλατείας παπά-Γιώργη" είναι ένας από τους λίγους χώρους εκδηλώσεων που υπάρχουν και που δίνουν ζωή και μια πολιτιστική πινελιά στο νησί μας.

Αξίζουν θερμά συγχαρητήρια στα μέλη του Συλλόγου Άνω Κώμης Κοζάνης και για την παρουσίαση αλλά και για την αξιοπρέπεια με την οποία στάθηκαν απέναντι στο ατυχές γεγονός, το οποίο ελπίζουμε και να μην επαναληφθεί!

4 σχόλια:

  1. η ατραξιόν του ζευγαριού με τις πυτζάμες στο τέλος ήταν όλα τα λεφτά!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μπράβο στα παιδιά από την Κοζάνη. Άριστο το συγκρότημα, οργανωμένο, πλήρες και με πολύ κέφι. Δυστυχώς για την στάση των ντόπιων που δεν πήγαν για να το δουν. Πρέπει να ενισχύουμε ηθικά και με την παρουσία μας τέτοιες εκδηλώσεις. Όσο για το επεισόδιο του γείτονα τι να πούμε;;; Ένας χώρος εκδηλώσεων έχει πάντα δράσεις εκτός κι αν επιθυμούμε την χειμερινή ερημιά μας και τον Αύγουστο. (ο περίοικος πρέπει να ντρέπεται)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αν ι γίχε συγγένια μι ντου μακαίτ ντου Γιώρ ντου Γριγόρνα. Αφήκε μαθέμ στου πουδάι τ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. οι διοργανωτές δεν αντέδρασαν καθόλου! Δεν θα έπρεπε να υποστηρίξουν τους καλεσμένους τους?

    ΑπάντησηΔιαγραφή

pdf

Πίσω στην κορυφή της σελίδας

Grab this Widget