Πέμπτη 27 Σεπτεμβρίου 2012

Μνημονιακή πολιτική ,κλείνουμε τις εφορίες αλλά έσοδα θα μαζέψουμε…..


ΚΛΕΙΝΕΙ Η ΕΦΟΡΙΑ ΣΟΥΦΛΙΟΥ
Μνημονιακή πολιτική ,κλείνουμε τις εφορίες αλλά έσοδα θα μαζέψουμε…..
Λουκέτο σε 49 εφορίες σε όλη τη χώρα μπαίνει από την 1η Οκτωβρίου και οι αρμοδιότητές τους μεταφέρονται σε άλλες γειτονικές Δ.Ο.Υ μεταξύ των οποίων και η Δ.Ο.Υ ΣΟΥΦΛΙΟΥ όπου οι αρμοδιότητες ,το προσωπικό και οι οργανικές θέσεις μεταφέρονται στην Δ.Ο.Υ υποδοχής ,στην Αλεξανδρούπολη.
Ένας σχεδιασμός που ξεκίνησε από το 2010 με εναλλαγές ανάλογα με τους κυβερνόντες και που υλοποιείτε από την Μνημονιακή Τρικομματική Κυβέρνηση ΝΔ-ΠΑΣΟΚ-ΔΗΜΑΡ.
Μέχρι σήμερα στον Ν.Έβρου, η πλειοψηφία του προσωπικού των ΔΟΥ Ορεστιάδας, Διδυμοτείχου και Σουφλίου μετατέθηκε στην ΔΟΥ Αλεξανδρούπολης με τις οργανικές θέσεις καθώς και οι ελεγκτικές υπηρεσίες μετατρέποντας αυτές ως '' ΚΕΠ '' , με απώτερο σκοπό φυσικά.
Στην περίπτωση της ΔΟΥ Σουφλίου ,όπου και παύει η λειτουργία της, μετά την μείωση του προσωπικού, έρχεται και το τελικό βήμα το Κλείσιμο .
Και όλα αυτά παρά την γεωγραφική ιδιαιτερότητα του Νομού Έβρου και τις αποστάσεις, θέτοντας τους φορολογουμένους της περιοχής Σουφλίου σε συνεχή ταλαιπωρία για την διεκπεραίωση φορολογικών υποχρεώσεων αι υποθέσεων
Ο στόχος ,ο αποδεκατισμός των εφοριών με συγχωνεύσεις και κλείσιμο αυτών ,με αναγκαστικές συνταξιοδοτήσεις υπαλλήλων βλέποντας το μέλλον μαύρο.
Η συνέχεια για το μέλλον των υπολοίπων πλέον ορατή
Και μια πολιτική στρατηγική που ακολουθείτε και σε άλλες υπηρεσίες .
ΛΕΜΕ ΟΧΙ ΣΤΟ ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΤΩΝ ΕΦΟΡΙΩΝ
ΛΕΜΕ ΟΧΙ ΣΤΙΣ ΣΥΓΧΩΝΕΥΣΕΙΣ ΤΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
ΛΕΜΕ ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΤΑΛΑΙΠΩΡΙΑ ΤΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΚΑΙ
ΠΟΛΙΤΩΝ
ΛΕΜΕ ΟΧΙ ΣΤΟΝ ΜΑΡΑΣΜΟ ΤΟΥ ΕΒΡΟΥ
ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ  Ν.ΕΒΡΟΥ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

pdf

Πίσω στην κορυφή της σελίδας

Grab this Widget