Τρίτη 22 Ιανουαρίου 2013

Τελετή Ονοματοδοσίας Αίθουσας «Αναστάσιος Κ. Εξακουστός»


Σε "Αίθουσα Συνεδριάσεων Αναστάσιος Κ. Εξακουστός", προς τιμή του αείμνηστου Προέδρου της ΝΟ.Δ.Ε. Έβρου Τάσου Εξακουστού, ονομάστηκε η κεντρική αίθουσα συνεδριάσεων των γραφείων της Νομαρχιακής Διοικούσας Επιτροπής Έβρου της Ν.Δ. στην Αλεξανδρούπολη. Η ονοματοδοσία της αίθουσας αποτελεί υλοποίηση της ομόφωνης απόφασης της ΝΟ.Δ.Ε. σε συνεδρίαση του Δεκεμβρίου 2012.

Μέσα σε ένα έντονα συγκινησιακό κλίμα η τελετή ονοματοδοσίας έγινε τη Δευτέρα 21 Ιανουαρίου 2013, παρουσία των μελών της ΝΟ.Δ.Ε., των πρώην προέδρων της ΝΟ.Δ.Ε. κ.κ. Παναγόπουλου, Σιδηρόπουλου και Βαμβακερού, του Επίτιμου Προέδρου του Επιμελητηρίου Έβρου κ. Δαστερίδη, του Προέδρου της Ένωσης Επαγγελματιών Ν. Έβρου κ. Μπέλλα, της πολιτευτού της Ν.Δ. κ. Δημούδη, του προέδρου της Τ.Ο. Ν.Δ. Αλεξανδρούπολης κ. Ουζουνίδη, των περιφερειακών συμβούλων ΑΜ-Θ κ. Πέτροβιτς και κ. Γαλαζούλα, του προέδρου του ΤΑΑ Εθνικού Αλεξ/πολης κ. Τζίμα, καθώς επίσης συγγενών, φίλων και συνεργατών του Τάσου Εξακουστού.

Ο Πρόεδρος της ΝΟ.Δ.Ε. Έβρου Σταύρος Σταυράκογλου κατά τη διάρκεια του χαιρετισμού του μεταξύ άλλων τόνισε ότι: «Ο Πρόεδρος της ΝΟ.Δ.Ε. Τάσος Εξακουστός τίμησε την παράταξη μας και το πολιτικό όργανο της Διοικούσας Επιτροπής προσδίδοντας μια άλλη ποιότητα και μια πρόσθετη αναγνώριση της σημασίας του στις κοινωνικές ζυμώσεις. Η σημερινή τελετή, για όλους εμάς που συνεχίζουμε στη σκιά του, αποτελεί μια ξεχωριστή ημέρα με ιδιαίτερο συμβολισμό. Εκτός της αποδιδόμενης τιμής στον εν ενεργεία πριν από εξήμιση χρόνια πρόεδρο Τάσο Εξακουστό, αποτελεί και έμπρακτη αναγνώριση από την παράταξη μας της προσφοράς του κάθε στελέχους και μέλους μας στην πατρίδα και στην κοινωνία».

Ο επί σειρά ετών Πρόεδρος του ΕΒΕΑ κ. Δαστερίδης από την πλευρά του σημείωσε πως: «Πρόκειται, αν μη τι άλλο, για μια ελάχιστη προσπάθεια απότισης φόρου τιμής και ευγνωμοσύνης σε ένα πολιτικό πρόσωπο που «έπεσε» την ώρα του καθήκοντος. Η απουσία του είναι έντονη και αισθητή καθημερινά. Η παρουσία του γιου του μας θυμίζει μέρος της μοναδικής του προσωπικότητας. Η μνήμη του και το αξέχαστο χαμόγελο του θα μας συνοδεύει για πάντα».

Τόσο ο κ. Πέτροβιτς, όσο και ο κ. Βαμβακερός και η κ. Δημούδη στάθηκαν στην αγωνιστικότητα και στην ανθρώπινη διάσταση του χαρακτήρα του, αλλά και στην ανεκτίμητη παρακαταθήκη που άφησε πίσω του. Ιδιαίτερα συγκινημένος ο στενός φίλος και συνεργάτης του, Αντιπρόεδρος της ΝΟ.Δ.Ε. κ. Καμπρούδης, αφού ανέφερε πως έχασε τον αδελφό του, προχώρησε στα αποκαλυπτήρια της επιγραφής.

Σήμερα, η νέα γενιά είναι εδώ για να συνεχίσει πάνω στη βαριά κληρονομιά και την παράδοση όλων των ανθρώπων που έχουν προσφέρει βασιζόμενοι στην ανιδιοτέλεια και τον οραματισμό τους.
-- 
ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΝΟ.Δ.Ε. Έβρου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

pdf

Πίσω στην κορυφή της σελίδας

Grab this Widget