Παρασκευή, 1 Φεβρουαρίου 2013

Συμμετοχή της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας-Θράκης σε εκθέσεις

Σας ενημερώνουμε ότι στο πλαίσιο υλοποίησης του προγράμματος «Τουριστική Προβολή συμμετέχει σε13 εκθέσεις εσωτερικού – εξωτερικού με και χωρίς την εθνική παρουσία του ΕΟΤ». Ανάδοχος του συγκεκριμένου έργου έπειτα από διεθνή διαγωνισμό αναδείχτηκε η εταιρεία «TETRAGON».

Σύμφωνα με το πρόγραμμα των εκθέσεων, η Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας-Θράκης τον Φεβρουάριο θα συμμετέχει μέσω του περιπτέρου του ΕΟΤ:
Στην έκθεση Holiday & Spa που πραγματοποιείται στην Σόφια-Βουλγαρία 14-16 Φεβρουαρίου 2013

Στην έκθεση Ferie for Alle , στο Χέρνινγκ -Δανίας 22-24 Φεβρουαρίου

Στην έκθεση Ιnternational Fair of Tourism,στο Βελιγράδι –Σερβία 21-24 Φεβρουαρίου

Κατά τον μήνα Μάρτιο η συμμετοχή της Περιφέρειας ΑΜΘ θα πραγματοποιηθεί στις εκθέσεις:

ΙΤΒ- στο Βερολίνο –Γερμανία που πραγματοποιείται 6-10 Μαρτίου

TTR- στο Βουκουρέστι –Ρουμανία 14-17 Μαρτίου

ΜΙΤΤ Μόσχα –Ρωσία 20-23 Μαρτίου

Ακολουθεί η συμμετοχή σε εκθέσεις στην Κύπρο, Αγγλία, Πολωνία, Ολλανδία Θεσσαλονίκη και Αθήνα.

Καθώς ο χρόνος προετοιμασίας για την συμμετοχή είναι ασφυκτικά μικρός

παρακαλούμε σε περίπτωση που επιθυμείτε να αποστείλετε υλικό τουριστικής προβολής για τις εκθέσεις που πραγματοποιούνται τον ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟ να παραδοθεί στην έως την Πέμπτη 7 Φεβρουαρίου 2013

Τόπος παράδοσης του υλικού είναι η έδρα της Περιφέρειας (Κομοτηνή Γ. Κακουλίδη 1 και υπεύθυνοι επικοινωνίας είναι οι: Αθανασίος Τίγκος τηλ. 2531352142 κιν.6974051947 Πέτρος Βασιλειάδης τηλ. 2531352142 κιν. 69361244516 και η Περιφερειακή Ενότητα Καβάλας διεύθυνση Εθνικής Αντίστασης 20, 4ος όροφος.

Υπεύθυνοι επικοινωνίας: Διονυσάτου Ασπασία και Δαλάκα Μαρία, τηλ. 2513503445.

Το έντυπο θα πρέπει να είναι συσκευασμένο σε κιβώτια εμφανώς έγγραφο που θα δηλώνει το αριθμό κιβωτίων.


Με την έναρξη της νέας χρονιάς, ξεκίνησαν και οι τουριστικές εκθέσεις για το 2013. Με ή χωρίς την παρουσία της Περιφέρειας Αν. Μακεδονίας Θράκης, η Σαμοθράκη ήταν ήδη παρούσα σε δύο από αυτές.

9-13 Ιανουαρίου λάβαμε μέρος στην έκθεση Vakatienbeurs 2013 στην Ουτρέχτη. Η Σαμοθράκη ως βραβευμένος προορισμός από τον οργανισμό Quality Coast είχε μια θέση στο περίπτερο του οργανισμού. Ο Δήμος Σαμοθράκης έστειλε προϊόντα και έντυπα του νησιού και 3 από τις 5 μέρες τις έκθεσης εκπροσωπήσαμε και το νησί με την παρουσία μας.
Το ελληνικό στοιχείο ήταν έντονο στην Ολλανδία και πρακτορεία έδειξαν ενδιαφέρον στο να γνωρίσουν ένα νέο εναλλακτικό προορισμό στην Ελλάδα. Μέσω του Samothraki Travel κρατάμε επαφή με όλους αυτους και στέλνουμε τιμές και προσφορές για τη νέα σεζόν.

Η κίνηση των ξενοδοχείων στην καμπάνια Off Season και οι ενιαίες τιμές για γκρουπ είναι σίγουρα μια καλή αρχή για να προσκελκύσουμε νέο τουριστικό κοινό στο νησί. Αλλά δε φτάνει μόνο αυτό.

24-27 Ιανουαρίου μέσω του Συνδέσμου Ξενοδόχων Έβρου λάβαμε μέρος στην Emitt της Τουρκίας. Μεγάλη έκθεση αλλά όχι σαν της Ουτρέχτης. Η Τουρκία ήταν εμφανώς επικεντρωμένη στον εισερχόμενο τουρισμό αλλά ήρθαμε σε επαφή με άτομα που ψάχνουν νεους κοντινούς προορισμούς. Τα έντυπα για τη Σαμοθράκη μοιράστηκαν σε πάρα πολλούς Τούρκους επισκέπτες οι οποίοι άκουγαν για το νησί πρώτη φορά.

20 με 24 Ιανουαρίου θα είμαστε στο Μοναχο για την Έκθεση εναλλακτικού τουρισμού και το ίδιο τετραήμερο θα είμαστε και στη Σερβία. Βουλγαρία και Ρουμανία θα υπάρχει επίσης συμμετοχή και καλούμε όσους επαγγελματίες επιθυμούν να έρθουν.

Για πληροφορίες για τις επόμενες εκθέσεις αλλά και για αποστολή εντύπων στο 6951 937 129


http://syepsa.blogspot.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

pdf

Πίσω στην κορυφή της σελίδας

Grab this Widget