Δευτέρα 19 Μαΐου 2014

Ευχαριστήρια επιστολή από την Δημοτική Ενωτική Συνεργασία Σαμοθράκης




Εκ μέρους του Συνδυασμού «Δημοτική Ενωτική Συνεργασία Σαμοθράκης» αλλά κι εγώ προσωπικά θέλω να ευχαριστήσω τους συμπατριώτες μας που μας εμπιστεύθηκαν και μας τίμησαν με την ψήφο τους και μας δίνουν έτσι την δυνατότητα να διεκδικήσουμε την νίκη στον δεύτερο γύρο των εκλογών στις 25 Μαΐου 2014.
Μετά από ένα τίμιο και καθαρό αγώνα για τον οποίο είμαστε ιδιαίτερα υπερήφανοι, πιστεύουμε ότι οι δημότες της Σαμοθράκης θα εκτιμήσουν την πρόταση που καταθέσαμε και θα μας στηρίξουν και την δεύτερη Κυριακή.
Οι εκλογές διεξήχθησαν σε ήπιο κλίμα και για το οποίο φρόντισαν μαζί με μας και οι επικεφαλής των άλλων δύο συνδυασμών και είμαστε βέβαιοι ότι αυτό θα διατηρηθεί και την επαναληπτική εβδομάδα των εκλογών.
Στόχος και όραμά μας είναι η δημιουργική συνεργασία με όλους  έτσι ώστε να προχωρήσουμε δυνατά και  ενωμένα για το καλό της Σαμοθράκης

Ο Υποψήφιος Δήμαρχος Σαμοθράκης
           Αθανάσιος Κ. Βίτσας

9 σχόλια:

  1. ΚΑΤΣΕ ΣΤΟ ΛΥΚΕΙΟ ΣΟΥ ΑΥΤΟ ΣΟΥ ΑΡΚΕΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Θα σας βόλευε πολύ ;;;

      Διαγραφή
    2. μηπως θαταν καλυτερο να κατσει καμια αλλη στην πατριδα της? ε? για σκεψου το λιγο

      Διαγραφή
  2. Με το κεφάλι ψηλά, χωρίς υποστηρικτές, χωρίς κομματικες εξαρτήσεις, χωρίς παλαιοκομματικές τακτικές, τα κατάφερε αυτός αλλά και ολοι εκείνοι που πίστεψαν στον αγώνα αυτό να ξεχωρίσουν και να δηλώσουν ότι υπάρχει ακόμα ελπίδα!
    Ευχόμαστε το αποτέλεσμα των εκλογών να είναι θετικό κι άνθρωποι σαν αυτούς να μπουν επιτέλους μπροστά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αν ήταν Δήμος Χώρας Σαμοθράκης ας μπαινανε μπροστά, αλλά είναι Δήμος Σαμοθράκης, οπότε καλύτερα στο λύκειο. Γιατί κι άλλος ήταν άριστος γιατρός αλλά τον υποστηκαμε 12 χρόνια ως έναν πολύ κακό δήμαρχο.

      Διαγραφή
    2. Εσείς με την ψήφο σας επιλέξατε να είναι δήμαρχος για 12 χρόνια.Μάθετε επιτέλους να ξεχωρίζετε ότι για τα δικά σας λάθη δεν ευθύνονται οι άλλοι αλλά μόνο εσείς.Προτού κατηγορήσετε τον Βίτσα χωρίς να του έχετε δώσει την ευκαιρία να αποδείξει τις ικανότητες του απομακρύνετε τα υπολείμματα του δικομματισμού που κυριαρχούσε στην Σαμοθράκη τα τελευταία 30 χρόνια εξαιτίας σας.

      Διαγραφή
  3. τα ράσα δεν κάνουν τον παπά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Για άλλη μια φορά “τιμάμε” την καταγωγή μας και επιβεβαιώνουμε ότι σαν Έλληνες και περισσότερο σαν Σαμοθρακίτες δεν είμαστε ικανοί να εκτιμήσουμε οτιδήποτε σωστό και τίμιο παρουσιάζεται να μας σώσει από μια δύσκολη κατάσταση.Προτιμάμε ανθρώπους διεφθαρμένους με ιδιαίτερα βεβαρημένο παρελθόν που το μόνο που κάνουν είναι να μας δίνουν ανόητες υποσχέσεις.Όσο για σένα φίλε ανώνυμε έχε υπόψιν σου ότι προσβάλλεις άδικα κάποιον που αναμφίβολα δεν γνωρίζεις.Αν τον γνώριζες θα μπορούσες να καταλάβεις ότι πρόκειται για έναν άνθρωπο με αρχές και ιδανικά.Αντί λοιπόν να συνιστάς σε έναν Σαμοθρακίτη να κάτσει στο λύκειό του και να αρκεστεί σαυτό, καλύτερα να πεις στην εν λόγω κυρία να παραμείνει στην πόλη της.Εκεί όπου διέμενε τόσα χρόνια χωρίς να δείχνει το παραμικρό ενδιαφέρον για το νησι το οποίο τώρα και πασχίζει να σώσει.Στην παρούσα φάση δεν θέλουμε ανθρώπους που είναι διατεθειμένοι να ξεπουλήσουν τα πάντα προκειμένου να ικανοποιήσουν τις προσωπικές τους φιλοδοξίες αλλά αξιόλογα άτομα που αποδεδειμένα μέχρι τώρα παλεύουν για το καλό του νησιού χωρίς κανένα προσωπικό όφελος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. η Κυρία Καραγιάννη περιμένει στην γωνία ας έχουμε τον νου μας ,ο Κυριος Χανος υπόγραψε

      Διαγραφή

pdf

Πίσω στην κορυφή της σελίδας

Grab this Widget