Κυριακή 14 Δεκεμβρίου 2014

«Ο μαχητής θα πέσει κάτω μα ότι κι αν γίνει θα σηκωθεί…» της Πέλλιας Βαϊκούζη

Άλλη μια μεγάλη νίκη για τον Κώστα Βάβουρα στο άθλημα που του έκλεψε την καρδιά, έγινε πάθος του και εμάς η περηφάνια μας!



Το περασμένο Σάββατο, λοιπόν, 6 Δεκεμβρίου, στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα JiuJitsu 2014 που
έλαβε χώρα στις εγκαταστάσεις Αθλητικού Κέντρου του Ολυμπιακού Χωριού Θρακομακεδόνες, ο Κώστας κέρδισε τη δεύτερη θέση στην κατηγορία Blue Belts Male Adults στα 85,5 kg.
Συγκινημένος δηλώνει « Ευχαριστώ τους προπονητές μου που η καθοδήγηση τους ήταν σίγουρη επιτυχία, έπειτα τους ανθρώπους που είναι δίπλα μου και με στηρίζουν από την μεριά τους ο καθένας ξεχωριστά και τέλος τους συναθλητές μου που ενωμένοι τα καταφέραμε ολοκληρώνοντας την προσπάθεια αυτή με τον καλύτερο τρόπο!».

Ένα παιδί σοβαρό, δυνατό και προικισμένο με άπλετη πυγμή! Αγωνίστηκε με αυτήν ξεδιπλώνοντας το πάθος του και το δυναμισμό του για αυτό που κάνει! Και στάθηκε άξιος ! Άξιος όσο κανένας, μας χαμογελάει και αυτό το χαμόγελο υπόσχεται νίκες και θάρρος! Γιατί αυτό κάνουν οι μαχητές! Κρύβουν τις υποσχέσεις τους στο σταθερό γεμάτο ένταση βλέμμα και στο ήρεμο χαμόγελο μετά τη νίκη!

Ευχόμαστε στην οικογένειά του να τον χαίρεται και πάντα δάκρυα συγκίνησης, χαράς και περηφάνιας! Στον ίδιο ευχόμαστε υγεία και δύναμη να συνεχίζει να κατακτά τα όνειρα και τους στόχους του!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

pdf

Πίσω στην κορυφή της σελίδας

Grab this Widget